Головна Новини Політика президент Контрнаступ уповільнюється: Зеленський назвав причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Контрнаступ уповільнюється: Зеленський назвав причину

Володимир Зеленський вважає, що контрнаступ сповільнився, бо західна зброя приходила повільно

6 липня 2023, 10:42
Поділіться публікацією:

Укріплена російська оборона не дозволила українському контрнаступу проходити стрімкими темпами. Крім цього, невчасні західні постачання озброєння відклали початок контрнаступу. Якби обіцяне Заходом озброєння з'явилося в української армії у заплановані терміни, то просування українських захисників почалося б "набагато раніше". Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю телеканалу "CNN" заявив президент Володимир Зеленський.

Контрнаступ уповільнюється: Зеленський назвав причину

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Глава української держави заявив, що він щиро вдячний США та іншим партнерам України, але він просив їх надати озброєння та матеріальні засоби, щоб ЗСУ почали наступати раніше. Вся причина в тому, вважає Зеленський, що через пізній старт контрнаступу, просування української армії йде досить повільно.

Президент зазначив, що в деяких районах країни українські захисники не можуть "навіть думати про початок" атак, тому що у них немає "відповідної зброї".

Глава держави додав, що складнощі на полі бою зараз призводять до того, що контрнаступ "сповільнюється".

"Я хотів, щоб наш контрнаступ був набагато раніше, тому що всі розуміли, що якщо контрнаступ розгорнеться пізніше, то більша частина нашої території буде замінована. Ми даємо ворогові час і можливість поставити більше мін і підготувати свої оборонні рубежі", — заявив Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент Зеленський привселюдно звернувся з проханням до Байдена – від цього залежить майбутнє України в НАТО.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Зеленський назвав рішення Заходу, яке здатне поставити Путіна на місце.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини