Головна Новини Політика президент Клочок про виступ Зеленського в ООН: геморою собі і нам всім він точно після цього заробить
commentss НОВИНИ Всі новини

Клочок про виступ Зеленського в ООН: геморою собі і нам всім він точно після цього заробить

Зеленський розкритикував ООН за невиконання своїх обов'язків

23 вересня 2021, 12:08
Поділіться публікацією:

Своїм порівнянням про ООН, як про "супергероя на пенсії" президент Володимир Зеленський може створити великі проблеми українцям. Як інформує видання "Коментарі", таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив український політолог Валерій Клочок.

Клочок про виступ Зеленського в ООН: геморою собі і нам всім він точно після цього заробить

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Виступаючи на Генасамблеї ОНН президент України Володимир Зеленський здивував своїми висловлюваннями і оцінками на адресу ООН. Лідер українців назвав ООН "супергероєм на пенсії", а ще "дідом, який вважає, що життя його пройшла даремно". Коментуючи метафоричні образи Зеленського Валерій Клочок зазначив, що він особисто давно критикував цей інститут і цілком можна було б погодитися з позицією Володимира Зеленського. Риторика всього виступу президента була в ключі "супергерой" на пенсії.

"Я переконаний, що коли тебе шмагляют, як школяра, то навряд чи ти отримуєш від цього задоволення. Тим більше, коли тобі це говорить новоспечений неофіт в міжнародній політиці. Десь так відчував себе Генсек ООН Антоніо Гутеріш. Безумовно, ООН не той. Але ти повинен розуміти, з чим ти йдеш з усім світом ва-банк ", — написав політолог.

Валерій Клочок зазначив, він далекий від думки про те, що Зеленському вдасться "апгрейднути" міжнародну політику і зробити її а-ля "95 квартал", тому що власне в цьому стилі і був його виступ. А ось геморою собі і всім українцям він точно після цього точно заробить.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Зеленський, виступаючи з трибуни ООН, дав пораду Росії і розповів, що може зробити Україну щасливою.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Володимир Зеленський розкритикував ООН за небажання взяти участь в "Кримській платформі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини