Головна Новини Політика президент Зеленський, виступаючи з трибуни ООН, дав пораду Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський, виступаючи з трибуни ООН, дав пораду Росії

Зеленський під час виступу в ООН потролліть Росію

23 вересня 2021, 07:21 comments1033
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський, виступаючи на Генасамблеї ООН, заявив, що було б непогано, якби одна з делегацій залишалася в залі під час його виступу, а також виступи лідерів інших країн, а не покидала його в знак демаршу, коли чула слова про територіальну цілістність України. Краще б вона покинула територію України. Таким чином глава української держави тонко натякнув на Росію, при цьому не згадуючи назву країни. Про це інформує портал "Коментарі", посилаючись на виступ президента, яке транслював телеканалу "UA: Перший".

Зеленський, виступаючи з трибуни ООН, дав пораду Росії

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський висловив подяку за те, що питання про окуповані Крим і Донбас було включене до порядку денного. При цьому він висловив переконання, що інакше і бути не могло, адже ні для кого не є спірним факт, що частина української території сьогодні знаходиться в окупації.

Президент також подякував тим країнам, офіційні представники яких відкрито заявили про підтримку України, знову підняли важливі для України питання миру і відновлення територіальної цілісності. При цьому багато держав це робили без оглядки на те, що "хтось" демонстративно покине зал.

За словами Зеленського, залишати зал нікому не потрібно, тому що всі зібралися в Нью-Йорку для того, щоб в процесі діалогу виробити якесь рішення, зробити на чомусь акценти. Натякаючи на Росію, президент знову наголосив, Україна точно не буде щасливішою, якщо хтось покине цей зал, але Україна точно буде щасливішою, якщо хтось покине українську територію і її межі.

Також від Зеленського пролунало досить риторичне питання: "Як ми хочемо оживити ООН, якщо місце, де зароджувалася ідея ООН, окуповане постійним членом Ради безпеки ООН?".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський знову заявив про ідею подвійного громадянства.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини