Головна Новини Політика президент «Хочете міцних партнерів - так запрошуйте нас»: Зеленський звернувся до лідерів ЄС і НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

«Хочете міцних партнерів - так запрошуйте нас»: Зеленський звернувся до лідерів ЄС і НАТО

Зеленський впевнений, що без України НАТО і ЄС будуть слабкіші

10 вересня 2021, 12:05
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський вважає, що від приєднання до Європейського Союзу і НАТО колективний Захід тільки виграє і стане сильнішим. А, якщо буде і далі відкладати рішення щодо членства України, то тим лише допоможе Росії швидше зміцніти. Як передає видання "Коментарі", про це глава держави заявив на форумі YES Brainstorming "Після COVID = Перед катастрофою? Кроки до виживання", пише "Українська правда".

«Хочете міцних партнерів - так запрошуйте нас»: Зеленський звернувся до лідерів ЄС і НАТО

Володимир Зеленський Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський зазначив, що він сьогодні говорить з усією впевненістю і відкрито, що, як Європейський Союз, так і Північноатлантичний Альянс лише втратять, якщо відмовлять Україні у членстві. Відсутність України в складі цих двох організацій істотно послаблює їх. Зупинившись на питанні вступу в НАТО Зеленський висловив думку, що Україна готова до такого кроку вже зараз, а не в якійсь далекоглядній перспективі, тому що в країні сформовано міцну, боєздатну армію, і не припиняються реформи.

Президент також озвучив думку, що, якщо мета Заходу — швидше допомогти зміцніти Росії, то тоді він робить все правильно, не беручи в НАТО і ЄС України.

"Хочете таких міцних партнерів — так запрошуйте нас, а не так як воно відбувається зараз", — підкреслив Зеленський.

Він нагадав, що Україна сьогодні — це не тільки найбільша в Європі територія, але й народ, який міцний і стійкий, адже вистояв у кількох війнах.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський визначився щодо подвійного громадянства.

Також читайте на "Коментарях" — Зеленський хоче, щоб Amazon, Google і Microsoft побудували в Україні дата центри, а США відправили українського космонавта в космос.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ігор

10 вересня 2021, 11:59

Хочете міцних, корумпованих розкрадачів-патріотів - так запрошуйте нас.


Новини