Головна Новини Політика президент Евакуація Зеленського із Києва: у МЗС прокоментували інформацію ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Евакуація Зеленського із Києва: у МЗС прокоментували інформацію ЗМІ

За словами Кулеби, президент завжди буде із народом України

23 лютого 2022, 10:33 comments1985
Поділіться публікацією:

Голова українського МЗС Дмитро Кулеба прокоментував опубліковану в американській пресі інформацію про нібито плани з евакуації з Києва державного голови Володимира Зеленського. Про це йшлося під час розмови міністра з журналістами в Америці, пише УНІАН, цитуючи ABC.

Евакуація Зеленського із Києва: у МЗС прокоментували інформацію ЗМІ

Володимир Зеленський - фото: Офіс Президента

Зазначається, що у понеділок, 21 лютого, ABC, посилаючись на поінформоване джерело, повідомляло, що у Вашингтоні обговорювали з президентом України його тимчасовий переїзд до Львова з міркувань безпеки через загрозу російського вторгнення.

Коментуючи цю інформацію, Кулеба заявив, що Зеленський завжди буде з українцями:

"Президент завжди буде з народом України. Президент України переконаний, що якщо ми збережемо єдність, то зрештою переможемо", — сказав голоа українського МЗС.

Зазначимо, що на запитання журналіста The Wall Street Journal, чи планується евакуація Маріуполя чи Харкова з урахуванням "подій, які всі бачили на Донбасі", міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що Україна таких планів не має. За словами голови МЗС, уряд має лише два плани дій на майбутнє. Перший із них полягає у дипломатичній боротьбі та стримуванні агресії Росії, другий — у відстоюванні кожного метра української землі, якщо буде ескалація.

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що, за словами політолога Максима Джигуна, на сьогодні існує кілька варіантів подальшого розвитку російсько-українського конфлікту. Від найменш негативного до критичного сценарію, який буде загрозою не лише Україні, а й усій Європі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Харьковчанка

23 лютого 2022, 11:44

Не поняла. Почему Зе эвакуировался во Львов, а не в Харьков? Всем украинцам тоже надо разбежаться кто-куда? Или 73% ссучившихся последовали вслед за ним?


Новини