Головна Новини Політика президент Домовленості Порошенка та Зеленського: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Домовленості Порошенка та Зеленського: що відомо

Українські політики звикли домовлятися з усіх питань, навіть президенти

20 травня 2021, 17:59
Поділіться публікацією:

П'ятим президентом України Петром Порошенком повинні займатися правоохоронні органи, а з домовленостями "йому не пощастило". Про це під час прес-конференції заявив президент України Володимир Зеленський.

Домовленості Порошенка та Зеленського: що відомо

Петро Порошенко та Володимир Зеленський. Фото: 24tv.ua

"Щодо Петра Порошенка. У мене немає з ним ніяких сентиментів, ніяких розмов. Хоча, я нагадаю, він дуже хотів, як і Віталій Володимирович. Проте він вже не приходить. Слава богу, мені так легше жити і працювати. Вони всі хочуть зі мною домовлятися. Це таке поняття в українській політиці — треба домовлятися", — сказав Зеленський, відповідаючи на питання, чи намагався Порошенко домовитись.

Очільник держави вважає себе людиною, яка "неспроможна" на такі домовленості, тому — "їм не пощастило".

"Я вже став його вироком. Він просто не хоче усвідомити, що відбулось. Він багато чого, я вважаю, зробив дуже поганого, коли був президентом України. Багато всього зробив. Усе це наздожене. Це карма. Крім правоохоронних органів, це — карма", — зазначив Зеленський на питання, чи став він вироком для Порошенка.

Президент повідомив, що суспільство бачить лише "поверхово" дії Порошенка на посаді глави держави.

"Це жах. Я не хочу говорити про деталі, про їхні кроки, операції, про їхній бізнес. Про реальні спеціальні блокади заради того, щоб заробляти гроші на тому чи іншому напрямку, про Крим. Багато всього. Я вважаю, що найстрашніше, що він сам не розуміє, що для нього людина — це ніщо", — підсумував Зеленський.

Раніше журналіст Дмитро Гордон в ефірі програми "Свобода слова" висловився про військовий полк "Азов", про захист Маріуполя у 2014 році та про політичну ситуацію семирічної давності загалом. Після цього п’ятий президент України Петро Порошенко вирішив судитися з Гордоном. 

Портал "Коментарі" також дізнався в експертів, як справа Віктора Медведчука та Тараса Козака може відбитися на Петрі Порошенку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини