Головна Новини Політика президент Чи отримає Україна додаткові системи ППО: відповідь Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи отримає Україна додаткові системи ППО: відповідь Зеленського

Президент Зеленський повідомив, що в Україну надійдуть додаткові системи ППО

12 вересня 2023, 08:40 comments2823
Поділіться публікацією:

Найближчим часом Україна отримає від союзників додаткові системи протиповітряної оборони. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час свого звернення до українців зробив президент України Володимир Зеленський.

Чи отримає Україна додаткові системи ППО: відповідь Зеленського

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

"Готуємо посилення пакету оборонної підтримки від Німеччини. ППО, артилерія, техніка. Те, про що домовлялися з канцлером Шольцем. Те, про що сьогодні говорили з міністром закордонних справ Німеччини Бербок. Вона була з візитом в Україні. Зустрівся з нею сьогодні у Києві ... Рухаємось також і з іншими нашими партнерами, зокрема щодо ППО. Додаткові системи в Україні будуть", – розповів глава держави.

При цьому він не став розкривати подробиць щодо того, від кого саме Україна отримає кошти ППО і в які терміни.

Зазначимо, в інтерв'ю виданню "The Economist" президент Володимир Зеленський висловив думку, що якщо західні лідери ухвалять рішення припинити підтримку України і це дозволить Росії здобути перемогу у війні – це насамперед стане шоком для західних виборців. Вони не вибачать таке своїм лідерам. При цьому глава держави підтвердив, що є ті політики на Заході, які ще на словах з Україною, але насправді вже показали, що давно відвернулися. При цьому президент не розкривав імена цих західних лідерів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський вважає, що російський диктатор Володимир Путін прорахувався, коли зробив ставку на тривалу війну проти України. Бо він у ній програє.

Також видання "Коментарі" повідомляло – з чим наближаємось до зими – які шанси встояти проти ударів по енергосистемі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини