Головна Новини Політика президент Березовець: Зеленський залишив Ахметову дві альтернативи
commentss НОВИНИ Всі новини

Березовець: Зеленський залишив Ахметову дві альтернативи

Президент прийти та обговорити умови капітуляції чи піти на відкриту війну

26 листопада 2021, 17:50
Поділіться публікацією:

Бізнесменові Рінату Ахметову президент Володимир Зеленський сьогодні під час прес-марафону залишив дві альтернативи: прийти та обговорити умови капітуляції чи піти на відкриту війну. Зеленський так і сказав, що він запрошує Ахметова до Офісу президента чи інших державних структур, де можна відвертого поговорити. Як передає видання "Коментарі", про це у Facebook пише політтехнолог і телеведучий Тарас Березовець.

Березовець: Зеленський залишив Ахметову дві альтернативи

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Втім, Ахметов як минулий школу 90-х швидше віддасть перевагу другому. Оскільки прозвучало тяжке звинувачення у підготовці путчу, про яке написали всі світові ЗМІ, Ахметову доведеться відповідати особисто. Чому б не в ефірі своїх телеканалів у того ж Шустера?", – зазначив Тарас Березовець.

Читайте на порталі "Коментарі" – Володимир Зеленський заявив, що спецслужбам стало достеменно відомо, що бізнесмен Рінат Ахметов може бути причетний до підготовки держперевороту в країні. Зокрема, прізвище Ріната Ахметова згадувалося, коли між представниками української сторони та російської сторони було обговорено питання проведення претесних акцій в Україні. При цьому Володимир Зеленський попередив Ріната Ахметова, що виступати проти держави Україна і проти законно обраного президента – це погана витівка, за яку доведеться відповідати.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент Володимир Зеленський дав зрозуміти, що звільняти голову свого офісу він не має наміру. Зеленський назвав Єрмака дуже цінною людиною, яка професійно виконує свої обов'язки. Саме тому президент не готовий прощатися з Єрмаком лише тому, що він комусь не подобається.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини