Головна Новини Політика президент Зеленський розповів про запланований держпереворот в Україні та участь у цьому Ахметова
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про запланований держпереворот в Україні та участь у цьому Ахметова

Президент Зеленський заявив, що оточення Ахметова втягує його у війну проти України та президента

26 листопада 2021, 13:05 comments1394
Поділіться публікацією:

Під час прес-марафону зі ЗМІ президент Володимир Зеленський звинуватив бізнесмена Ріната Ахметова у співпраці з російськими спецслужбами, а також у тому, що він може бути причетним до підготовки держперевороту. Про це інформує видання "Коментарі",

Зеленський розповів про запланований держпереворот в Україні та участь у цьому Ахметова

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент України Володимир Зеленський розповів, що влада сьогодні має не лише агентурну інформацію, а й дані, які підтверджені звуковим записом. На цьому записі представники України та представники Росії обговорюють участь українського бізнесмена Ріната Ахметова у державному перевороті в Україні.

За словами Зеленського, коли обговорювалося питання держперевороту в Україні, то також йшлося про фінансування всіх цих дій. У тій розмові називалася сума – 1 мільярд доларів.

Володимир Зеленський висловив свою думку, заявивши, що таким чином українського бізнесмена просто хотіли підставити. Швидше за все, зазначив президент, Росія задіяла операцію щодо Ріната Ахметова. Його намагаються втягнути у війну проти держави Україна.

Також глава держави зазначив, що Рінат Ахметов прийняв такі правила гри і увійшов у війну проти України, чим припустився величезної помилки, тому що не можна вести війну проти свого народу та своєї держави, проти президента, якого обрано народом України. Президент припустив, що сам Рінат Ахметов навіть може не знати про свою участь у такій спецоперації ворожих спецслужб щодо України.

"Я пригашаю Ріната Ахметова на Банкову послухати ту інформацію, якою він може поділитися або до відповідних органів, де може сприйняти цю інформацію. Мені здається, що це дуже важлива інформація для нашого суспільства", – наголосив президент.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський розповів про ймовірність вторгнення РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини