Головна Новини Політика президент Зеленський зняв інтригу щодо відставки Єрмака
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зняв інтригу щодо відставки Єрмака

Зеленський назвав Єрмака потужною людиною, яку не можна втрачати

26 листопада 2021, 16:53
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський під час прес-марафону фактично дав відповідь тим, хто після виходу розслідування Bellingcat про зрив операції із затримання "вагнерівців" та заяви екс-глави ГУР Бурби вимагав відставки керівника ОП. Зеленський назвав Єрмака дуже цінною людиною, яку не можна втрачати через те, що вона не подобається Порошенку.

Зеленський зняв інтригу щодо відставки Єрмака

Зеленський та Єрмак. Фото: Українська правда

Володимир Зеленський зазначив, що з Андрієм Єрмаком сьогодні говорять на рівних керівники найкращих розвідок. Також у постійному діалозі глави апаратів різних президентів держав, які сьогодні є партнерами України.

Також президент жорстко відреагував на порівняння Єрмака із екс-міністром Захарченком. За словами Володимира Зеленського, це некоректне порівняння, бо Єрмак не причетний до вбивств людей, як це було у випадку із Захарченком. Другий момент, наголосив Зеленський, Єрмак зробив велику роботу зі звільнення з російського полону українських моряків. Йому вдалося зробити те, що не вдалося попередньому президентові України Петру Порошенку. Також Єрмак зробив багато роботи з обміну полонених українців.

За словами Зеленського, неправильно втрачати цінну людину через те, що вона не подобається Порошенку.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Володимир Зеленський заявив, що Олександр Турчинов – це один із тих людей, які несуть персональну відповідальність за втрату Україною Криму. Втрата ж частини Донбасу на совісті п'ятого президента Петра Порошенка. Зеленський упевнений, що це не тільки його особиста думка, а й думка переважної більшості українців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини