Головна Новини Політика президент Арестович заявив, що планує стати Президентом України
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович заявив, що планує стати Президентом України

Речник української делегації в мінській ТКГ Олексій Арестович заявив, що в майбутньому планує стати президентом України

15 квітня 2021, 10:05
Поділіться публікацією:

Речник української делегації в мінській ТКГ і радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив про наявність у себе президентських амбіцій. Про це він повідомив під час інтерв'ю українському журналісту Сергію Лещенку.

Арестович заявив, що планує стати Президентом України

Олексій Арестович

За його словами, його наміри стати президентом України не є секретом, однак він планує зайнятися цим в майбутньому. Але не найближчим часом. Він зазначив, що президентом він хоче стати через кілька політичних тактів в нашій країні.

Також Арестович поставили запитання про майбутнє міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, який займає цей пост вже понад 7 років, однак спікер української делегації не зміг дати відповіді на це питання. Лещенко запитав його, чи може бути таке, що він буде боротися з Аваковим за пост Президента України в майбутньому, на що той відповів, що такий варіант можна допустити, однак підкреслив, що це точно буде не скоро.

Довідка: Олексій Арестович був призначений спікером української делегації в мінській ТКГ і радником глави делегації Леоніда Кравчука в жовтні 2020 року. У грудні глава Офісу президента України Андрій Єрмак призначив його позаштатним радником зі стратегічних комунікацій.

В Офісі президента і української делегації в ТКГ Арестович працює на громадських засадах і, за його словами, не отримує ніяких грошей за свою роботу. До приходу в політику він був відомий як блогер, військовий оглядач, лектор, актор і ветеран війни на Донбасі. Варто також відзначити, що попри роботу в команді Володимира Зеленського, на виборах 2019 року Арестович активно підтримував тодішнього главу держави Петра Порошенка.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, навіщо Путіну потрібна зустріч з Байденом.

Читайте також про три варіанти дій Росії проти України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

15 квітня 2021, 15:31

Люсі президентами не стають у них інше покликання, бути шльондрою до споконвіку...!!! Алексей Арестович и Девочка конфетка ... - YouTube


Новини