Головна Новини Політика зовнішня політика "Знищення України": Кулеба розповів про цілі Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

"Знищення України": Кулеба розповів про цілі Кремля

Кулеба наголосив, що основним методом тиску на Москву є санкції

23 лютого 2022, 12:42
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Глава МЗС України Дмитро Кулеба висловився щодо цілей Кремля. Про це пише видання ТСН.

"Знищення України": Кулеба розповів про цілі Кремля

Володимир Путін - фото з відкритих джерел

В інтерв'ю виданню CNN Дмитро Кулеба заявив, що метою Москви є знищення нашої країни.

"Його (президента РФ – Ред.) кінцева мета – знищити Україну. Його не цікавлять частини України. Він не зацікавлений навіть тримати під своїм контролем усю країну… Хоче провалу ідеї української державності. Це його мета", – передає слова Дмитра Кулеби видання ТСН. 

Кулеба наголосив, що основним методом тиску на Москву є санкції. За словами глави МЗС, РФ веде гібридну війну, а тому може атакувати і фізично, і в кіберпросторі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, які обмеження можуть бути введені у разі введення надзвичайного стану, — нардеп. Надзвичайний стан планується запровадити на всій території України на тридцять днів.

Читайте також про те, що російський журналіст зізнався, що його переповнює почуття провини за дії Путіна проти України. Юрій Дудь розкритикував дії Путіна щодо України.

Сайт "Коментарі" писав про те, що стало відомо, хто з українських народних депутатів не засудив визнання "ЛДНР". Визнання Росією "ЛНР" та "ДНР" засудили не одноголосно. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 

"Коментарі" повідомляли, що українці представили розробки на Міжнародній виставці-конференції UMEX 2022: що презентували. На Міжнародній виставці-конференції UMEX 2022 українська делегація поспілкувалася з партнерами співробітництва в оборонній сфері. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини