Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський зателефонував Байдену: про що говорили президенти
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зателефонував Байдену: про що говорили президенти

Президент України Володимир Зеленський зателефонував з американським лідером Джо Байденом: відомі перші подробиці їхньої розмови

13 лютого 2022, 20:50
Поділіться публікацією:

На тлі можливого вторгнення Російської Федерації на українські території президент нашої країни Володимир Зеленський провів телефонну розмову з американським лідером Джо Байденом.

Зеленський зателефонував Байдену: про що говорили президенти

Зеленський зателефонував Байдену (фото з відкритих джерел)

Повідомляється, що головною темою обговорення двох президентів стала можлива загроза Росії. Володимир Зеленський обіцяв дати пізніше подробиці своєї бесіди з Байденом, але прес-служба Білого дому розкрила деякі деталі їхньої розмови.

Зазначається, що під час телефонного дзвінка президент США підтвердив свою підтримку Україні та пообіцяв, що Америка швидко та рішуче відреагує на агресію Російської Федерації у бік нашої країни.

Також Володимир Зеленський та Байден погодилися з важливістю продовження дипломатії та стримування Росії. Американський лідер повідомив президенту РФ Володимиру Путіну, що США готові до діалогу і попередив, що у разі вторгнення в Україну — вживатиме серйозних заходів і санкцій.

У Білому домі заявили, що поки що не знають, який варіант розвитку подій обере Москва.

До речі, Володимир Зеленський звернувся до українців із проханням не панікувати й запевнив, що наша армія готова дати відсіч ворогові.

Нагадаємо, що нещодавно глава української держави Володимир Зеленський поспілкувався з представниками ЗМІ та зазначив, що будь-яка інформація щодо вторгнення Росії в Україну в "найближчі дні" перевіряється.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що український дипломат Вадим Трюхан пояснив, чому на вторгнення РФ на найближчий тиждень чекати не варто.

Читайте також, Данилов розповів, чи відключатимуть Інтернет та мобільний зв'язок у разі вторгнення Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини