Головна Новини Політика зовнішня політика Агресія Росії: Данілов розповів, чи відключатимуть Інтернет і мобільний зв'язок у разі вторгнення РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Агресія Росії: Данілов розповів, чи відключатимуть Інтернет і мобільний зв'язок у разі вторгнення РФ

За словами Данілова, зараз робиться все можливе, щоб вторгнення не сталося

11 лютого 2022, 21:20
Поділіться публікацією:

Посадовець РНБО Олексій Данілов надав запевнення, що при можливості повномасштабної агресії Росії на територію нашої країни, інтернет та мобільний зв'язок  представники влади відключати не збираються. Про це секретар Ради національної безпеки та оборони Данілов  сказав, проводячи брифінг, після засідання Ради безпеки, що відбулось сьогодні, 11 лютого, пише "УНІАН".

Агресія Росії: Данілов розповів, чи відключатимуть Інтернет і мобільний зв'язок у разі вторгнення РФ

Олексій Данілов (фото з відкритих джерел)

За словами посадовця Радбезу, українська влада точно ні інтернет, ні мобільний зв'язок відключати для громадян не збирається. Навпаки, представники влади намагаються зробити  все можливе, аби ніякого збройного конфлікту  не відбулось. Це зараз головне завдання. Над ним працює дипломатичний корпус, ще дуже багато людей, які відповідально оцінюють всі ці процеси. Маємо велике бажання, щоб РФ зупинила цей шантаж, перестала погрожувати зброєю біля нашого кордону.

 Данілов наголосив, що при необхідності влада чітко розуміє "як ми будемо захищати нашу рідну землю".

За словами секретаря РНБО,  у  влади  іншої дороги нема, так само в нас іншої землі немає. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  Данілов вказав на особливість у поведінці Путіна останнім часом. В ефірі ток-шоу "Право на владу" секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов висловив думку, що російський президент Володимир Путін виглядає дуже нервовим. Таку поведінку глави Кремля в РНБО пов'язують із подіями, що відбуваються навколо нього останнім часом. Справа в тому, пояснює секретар РНБО, коли Путін каже, що питання щодо окупованого Криму вирішене – для нас (української сторони – ред.) питання Криму не вирішено.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

12 лютого 2022, 00:19

И интернет и мобильную связь погасит сразу же агресор-наглухо. А другой связи в ВСУ нет-только коррупционная. Вот и думайте про голубиную почту.


Новини