Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський у Каліфорнії став свідком порятунку постраждалих гелікоптером
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський у Каліфорнії став свідком порятунку постраждалих гелікоптером

Зеленський в рамках робочого візиту побував на авіабазі

3 вересня 2021, 16:35 comments1350
Поділіться публікацією:

У США в п’ятницю, 3 вересня, Президент України Володимир Зеленський в рамках робочого візиту побував на авіабазі "Моффет-Філд" у Каліфорнії. На знак пошани до гостей військовий оркестр виконав спершу державний гімн України, а тоді Сполучених Штатів Америки. Про візит Президента України до каліфорнійської авіабази повідомили у пресслужбі Офісу президента України.

Зеленський у Каліфорнії став свідком порятунку постраждалих гелікоптером

Зеленський відвідав авіабазу Нацгвардії. Фото: Офіс президента

Так, Володимир Зеленський зустрівся із заступником губернатора Каліфорнії Елені Куналакіс і командувачем Національної гвардії штату Девідом Болдвіном. Українського гаранта ознайомили з діяльністю Нацгвардії Каліфорнії, з якою активно співпрацюють Національна гвардія та Збройні Сили України.

За інформацією Офісу, український президент зміг оглянути зразки озброєння й техніку каліфорнійських нацгвардійців. Спеціально для нього нацгвардійці показали оперативне виконання тренувальної ситуації з порятунку постраждалих гелікоптером з елементами десантування особового складу. 

Президент України висловив сподівання про поглиблення взаємодії між американською та українською Нацгвардіями.

Нагадаємо, Зеленський хоче обговорювати "Північний потік-2" у нормандському форматі разом із США: як це буде. На думку глави держави, в цьому форматі потрібно обговорювати питання "Північного потоку-2" з точки зору глобальної безпеки. На думку політолога, на зустрічі з президентом Зеленським Байден дав зрозуміти, що США не будуть давати твердої підтримки Україні для вступу в НАТО.

Раніше портал "Коментарі" інформував, що Зеленський визначився щодо подвійного громадянства. Президент України Володимир Зеленський не бачить підстав, чому не варто підтримати ідею про подвійне громадянство. Особливо, коли йдеться про тих наших співвітчизників, які проживають за кордоном. 

Читайте також на порталі "Коментарі" - Зеленський чекає, що Amazon, Google і Microsoft побудують в Україні дата центри, а США допоможуть відправити українського космонавта у космос.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

3 вересня 2021, 15:53

Скоро Зелене Підрило зі свідків перейде в обвіняемие, а потім в потерпевшіе .Не.Скорше в Терпіли


Новини