Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський розповів про непросту розмову з Байденом про членство України в НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про непросту розмову з Байденом про членство України в НАТО

Президент Володимир Зеленський розповів про свою розмову з президентом США Джо Байденом про членство України в НАТО

13 вересня 2021, 08:42
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський розповів, що під час його офіційного візиту до Вашингтона у нього відбулася півгодинна, відверта розмова з президентом США Джо Байденом, яка стосувалася саме членства України в НАТО. Як інформує видання "Коментарі", про це президент Зеленський розповів в інтерв'ю каналу "CNN".

Зеленський розповів про непросту розмову з Байденом про членство України в НАТО

Володимир Зеленський і Джо Байден Фото з відкритих джерел

За словами глави держави, він не почув чогось нового від американського колеги, тому що і раніше Байден публічно висловлював позицію, що Україна повинна бути в Північноатлантичному Альянсі, але це було виняткового його особиста думка. Президент Володимир Зеленський зазначив, що він погодився з позицією Байдена, лише зазначивши, що, якби США офіційно заявили про те, що Україна повинна стати повноправним членом НАТО вже зараз, то інші країни-члени Альянсу прислухалися б до позиції лідера НАТО, а деякі, можливо і зовсім поміняли свою позицію.

Зеленський уточнив, що в цілому на цю тему спілкування з президентом США тривало до півгодини.

На думку президента, офіційна позиція США щодо членства України в НАТО формується під впливом "порад деяких лідерів великих європейських країн".

Також читайте на порталі "Коментарі" — під час зустрічі в Білому Домі президент Зеленський презентував Джо Байдену План трансформації України з конкретними інвестиційними проектами та пропозиціями Києва.

Читайте на "Коментарях" — президент Зеленський розповів про важливе підсумку зустрічі в "нормандського форматі", якщо така все ж відбудеться і Путін не побоїться знову сісти за стіл переговорів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини