Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський очікує, що Байден і Путін обговорять звільнення політв'язнів з України
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський очікує, що Байден і Путін обговорять звільнення політв'язнів з України

У вересні Україна передала США список українських політв'язнів, яких незаконно утримують в Росії, а також на окупованих територіях Криму та Донбасу

26 листопада 2021, 19:15
Поділіться публікацією:

Наша країна має надію, що під час переговорів американського  очільника Джо Байдена та його російського колеги Володимира Путіна обговорять проблему звільнення наших  політичних в’язнів. Їх, з порушенням законів тримають на території РФ, на тимчасово окупованих територіях  в Криму та Донецькому регіоні. Про це очільник країни розповів під час сьогоднішнього прес-марафону, пише "УНІАН".

Зеленський очікує, що Байден і Путін обговорять звільнення політв'язнів з України

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

 За його словами, українська сторона чекає  на цю зустріч, де розмовлятимуть американський президент  та  президент Росії. Їм передали список. Тому, ми чекаємо, що на їх рівні буде згадуватись ця проблема.

 Володимир Зеленський зазначив, що існують різні списки наших політв’язнів.

 Є список, який ми озвучуємо під час Мінських зустрічей, існує такий по кримських татарах, також  ще  маємо список полонених українців, які зараз знаходяться на території  РФ. Все це ми маємо і намагаємось вирішити цю проблему.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський відповів, чому досі мешкає на державній дачіПрезидент України Володимир Зеленський заявив, що має право проживати на державній дачі, проте планує виїхати звідти. При цьому український лідер наголосив, що журналісти не мали права використовувати дрони над об'єктами, що належать державі, але все одно це зробили. Крім того, глава держави наголосив, що виконав свою обіцянку і деякі держдачі передано дітям, які живуть без батьків.

 Також "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський публічно оголосив війну АхметовуВолодимир Зеленський побічно звинуватив Ріната Ахметова в тому, що його компанії шантажують владу загрозами енергетичної кризи, а сам бізнесмен може бути причетний до спецоперації спецслужб РФ.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини