Головна Новини Політика президент Зеленський відповів, чому досі мешкає на державній дачі
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відповів, чому досі мешкає на державній дачі

Президент зазначив, що частину державних дач уже передано дітям-сиротам

26 листопада 2021, 17:32
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що має право проживати на державній дачі, проте планує виїхати звідти. Про це державний голова повідомив на прес-марафоні 26 листопада, повідомляє ТСН.

Зеленський відповів, чому досі мешкає на державній дачі

Володимир Зеленський - фото: Офіс Президента

При цьому український лідер наголосив, що журналісти не мали права використовувати дрони над об'єктами, що належать державі, але все одно це зробили.

"Про державну дачу — я маю на це повне право. Я не хочу жити в цьому готелі, я маю купити будинок, винайняти його. Але щоб я не зробив, ви все одно приїжджатимете до мене, запускатимете дрони. Об'єкт "Синьогори" — захищений об'єкт, хоча ви використовували дрони. І це порушення законодавства", — відповів Зеленський журналісту.

Крім того, глава держави наголосив, що виконав свою обіцянку і деякі держдачі передано дітям, які живуть без батьків.

Зазначимо, що нещодавно у ЗМІ з'явилася інформація про нібито неправомірне використання держресурсів Офісом президента. Журналісти стверджували, що голова ВП Андрій Єрмак разом із Володимиром Зеленським вирушили на святкування дня народження першого на держдачу до Карпат. При цьому високопосадовці нібито користувалися авіацією ДСНС.

У матеріалі видання "Коментарі" також повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський під час прес-марафону фактично дав відповідь тим, хто після виходу розслідування Bellingcat про зрив операції із затримання "вагнерівців" та заяви екс-глави ГУР Бурби вимагав відставки керівника ВП. Зеленський назвав Єрмака дуже цінною людиною, яку не можна втрачати через те, що вона не подобається Порошенку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

18 серпня 2022, 16:36

ты сказочник, а налоги за лишние квадратные метры государственных дач кто платит? за всю кончу заспу? или только трудяги и селяне налоги за так званые квадратные метры налоги платят, а вы упыри нет.


Новини