Головна Новини Політика зовнішня політика Зелене світло Путіну: тривожний прогноз для України після дзвінка Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

Зелене світло Путіну: тривожний прогноз для України після дзвінка Байдена

Екс-радник Володимира Путіна Андрій Ілларіонов дав тривожний прогноз для України після дзвінка Джо Байдена голові Кремля

14 квітня 2021, 12:05 comments1871
Поділіться публікацією:

Колишній радник Володимира Путіна і президент Інституту економічного аналізу Андрій Ілларіонов дав тривожний прогноз для України після того, як Джо Байден подзвонив главі Кремля. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Зелене світло Путіну: тривожний прогноз для України після дзвінка Байдена

Джо Байден та Володимир Путiн

За його словами, США продовжують політику умиротворення агресора, а Байден пішов назустріч Путіну, коли запропонував йому переговори і зустріч на нейтральній території. Він зазначив, що позиція адміністрації Білого дому дає Путіну зелене світло для подальшої агресії проти України.

Ілларіонов зазначив, що Байден проводив подібну політику з моменту своєї інавгурації, а вчорашній дзвінок заохотить Путіна до більш агресивних дій. Він також заявив, що пропозиція зустрінеться на нейтральній території нагадує зустріч в Мюнхені в 1938 році, коли була розділена Чехословаччина.

Довідка: 13 квітня Джо Байден провів другу телефонну розмову з Володимиром Путіним з моменту своєї інавгурації на початку 2021 року. Президенти США і Росії обговорили нарощування військової сили Москви на кордонах з Україною і на території тимчасово окупованого Криму.

Байден заявив про підтримку територіальної цілісності та суверенітету України, а також засудив російську агресію на Донбасі і в Криму. Також американський президент запропонував Путіну зустріч в третій країні для того, щоб обговорити всі проблеми, які накопичилися між Росією і США. Останнім часом РФ масово стягує війська до кордону з Україною, а чиновники Кремля відкрито загрожують нашій країні війною.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, коли зустрінуться Зеленський і Макрон.

Читайте також про засідання мінської ТКГ 14 квітня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

14 квітня 2021, 11:56

Хорошая новость)))


Новини