Головна Новини Політика внутрішня політика Арестович розповів про засідання ТКГ 14 квітня
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів про засідання ТКГ 14 квітня

Засідання в робочих підгрупах 13 квітня не принесли значних результатів

14 квітня 2021, 00:19
Поділіться публікацією:

Нове засідання Тристоронньої контактної групи по Донбасу, призначене на 14 квітня, швидше за все знову закінчиться нічим, угоду про дотримання перемир'я підписано не буде. Таку думку в коментарі Інтерфакс-Україна висловив спікер української делегації в ТКГ Олексій Арестович.

Арестович розповів про засідання ТКГ 14 квітня

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел)

Засідання в робочих підгрупах 13 квітня не принесли значних результатів.

"Сьогодні на переговорах підгрупи з безпеки нічого нового, атмосфера колишня. Росіяни хочуть, щоб Україна легалізувала так звані "ДНР" і "ЛНР", — розповів Арестович.

Таким чином, спікер сумнівається в перспективах підписання спільних документів 14 квітня. "Нічого не буде", — упевнений він.

Нагадаємо, Олексій Арестович розповів, чому порівняв партію екс-президента Петра Порошенка "Європейська солідарність" з жіночим гуртожитком ПТУ. За словами Арестович, він не шкодує про свій висловлюванні. Речник української делегації зазначив, що поведінка представників партії ЄС дійсно можна порівняти з жіночими гуртожитками. Також він підкреслив, що говорив це завжди і може повторити. Арестович заявив, що у військових частинах відбувається приблизно те ж саме, і сказав, що це називається "військове бабине".

Він зазначив, що всі військові знають про те, що у військових частинах часом виникають такі інтриги і плітки, що жодне жіночий гуртожиток з цим не зрівняється. Довідка: висловлювання про жіночий гуртожиток Арестович виголосив в лютому під час політичного ток-шоу на телеканалі ICTV. Під час суперечки з нардепом від ЄС Іриною Геращенко він заявив, що їхня партія "скотилася до рівня  жіночої общаги ПТУ", обговорюючи зовнішність президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей

14 квітня 2021, 01:47

Толку от ТКГ не будет. Ясно было много месяцев назад.


Новини