Головна Новини Політика зовнішня політика Ющенко розповів, кого слід вважати найбільшим ворогом України
commentss НОВИНИ Всі новини

Ющенко розповів, кого слід вважати найбільшим ворогом України

Третій президент України вважає, що нашій країні слід вчитися на власних уроках історії і не довіряти Росії

26 серпня 2021, 13:08
Поділіться публікацією:

Україна співіснує з іншими державами в цивілізованому світі і не визначає для себе ворогів. Однак, на думку третього українського президента Віктора Ющенка, навіть з такою позицією слід робити висновки з власної історії. Як повідомляє "Українська правда", політик вважає, що це допоможе відображати безпекові виклики, які виникають і зараз.

Ющенко розповів, кого слід вважати найбільшим ворогом України

Ющенко вважає, що Україні варто робити висновки із історії. Фото із відкритих джерел

Віктор Ющенко зазначає, що Україна дійсно демонструє ріст в цьому напрямку. Як приклад, він наводить ставлення нашого народу до співпраці з Європейським Союзом та Північноатлантичним Альянсом.

"У 2009 році тільки 14% українців позитивно ставилися до ідеї вступу в НАТО", — нагадує третій президент, підкреслюючи, що в той час і така кількість вважалася вельми позитивним результатом.

На думку Ющенка, протягом багатьох років українців навмисне заплутували в різних питаннях міжнародної політики. Це, каже політик, і стало причиною того, що значна частина населення просто не розуміє, яку небезпеку можуть нести уряду тих чи інших "сусідів".

Конкретних ворогів, вважає Віктор Ющенко, Україна, як мирна країна, не визначає. Однак те, що в нашій державі вже восьмий рік тривають військові дії підштовхують до певних висновків.

"Війна прийшла до нас від країни, з якої багато хто мав ілюзію вічної дружби", — резюмував колишній глава держави.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, через що, на думку Ющенка, РФ вирішила напасти на Україну і окупувала Крим. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете прочитати, чи вважає третій український президент Володимира Путіна вбивцею.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Питер

26 серпня 2021, 14:55

Главные враги украины ющенко, порошенко и зеленский

Харя Кришны

26 серпня 2021, 12:50

Если учиться на примерах других слаборазвитых и зависимых стран, то импорт демократии из Америки ни в одной из таких стран не приводил к развитию и процветанию. И вообще: если с другой страной нет взаимовыгодной торговли, то она - потенциальный враг, поскольку ради своих интересов готова сожрать любого, кто слабее.


Новини