Головна Новини Політика зовнішня політика Чи вважає Путіна вбивцею президент Віктор Ющенко
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи вважає Путіна вбивцею президент Віктор Ющенко

Третій президент України говорить, що у нього незмінне ставлення до Володимира Путіна з незапам'ятних часів

26 серпня 2021, 10:48
Поділіться публікацією:

Ствердну відповідь американського лідера Джозефа Байдена на питання про те, чи вважає він Володимира Путіна вбивцею, став причиною нової "журналістської моди" у всьому світі. У багатьох іноземних і українських політиків цікавилися цією ж темою. Як повідомляє "Українська правда", цього разу черга дісталася і до третього президента України Віктора Ющенка.

Чи вважає Путіна вбивцею президент Віктор Ющенко

Ющенко розповів, чи вважає Путіна вбивцею. Фото із відкритих джерел

Як заявив екс-політик, він не збирається змінювати свою думку, котра у нього склалося про російського лідера Володимира Путіна і його найближчого оточення, до якого входить експрем'єрміністр РФ Дмитро Медведєв. При цьому Ющенко в дипломатичній манері пояснює, що це саме ставлення не є дружелюбним.

"Я думаю, риторика моїх розмов з Путіним і Медведєвим всім добре відома", — зазначив третій президент.

Також Віктор Ющенко зазначив, що він відчуває певну прикрість через те, що за час його перебування на президентському посту дуже мало українців підтримували подібні погляди на російське керівництво.

При цьому, за словами політика, серед європейських лідерів навіть на початку 2000-х, після Помаранчевої Революції, теж вистачало людей, які щиро дивувалися, у чому може бути небезпека Російської Федерації. Ющенко стверджує, що його позицію поділяли одиниці із загальної маси політиків Європи.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, якими трьома речами, на думку Віктора Ющенка, Україні слід пишатися. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, чи готовий назвати Путіна вбивцею другий український президент Леонід Кучма. До слова, політик також розповів, чому він вважає, що подібні провокаційні питання слід перестати ставити нині чинному главі держави Володимиру Зеленському.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

26 серпня 2021, 11:12

Тому з першим візитом він побіг до Путіна, а потім все робив для посилення російського впливу, політичного, інформаційного та бізнесового. Судити "патріотів" треба по справах та їх результату, а він прокремлівський.


Новини