Головна Новини Політика зовнішня політика Вже дві країни-союзниці Росії по ОДКБ відмовилися визнавати "ЛДНР"
commentss НОВИНИ Всі новини

Вже дві країни-союзниці Росії по ОДКБ відмовилися визнавати "ЛДНР"

У Єревані кажуть, що проблеми між Москвою та Києвом можуть бути вирішені дипломатичним шляхом, на основі норм та принципів міжнародного права та Статуту ООН

23 лютого 2022, 11:37 comments2238
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Вже дві країни-союзниці Росії щодо ОДКБ відмовилися визнавати "ЛДНР". Про це повідомляє видання УНІАН.

Вже дві країни-союзниці Росії по ОДКБ відмовилися визнавати "ЛДНР"

Военные - фото из открытых источников

Прессекретар МЗС Вірменії Ваан Унанян у коментарі "Арменпрес" заявив, що питання про визнання "ЛДНР" не стоїть на порядку денному. У Єревані кажуть, що проблеми між Москвою та Києвом можуть бути вирішені дипломатичним шляхом, на основі норм та принципів міжнародного права та Статуту ООН.

Вчора, 22 лютого з такою ж заявою виступила влада Казахстану.

"Мушу запевнити: питання про визнання Казахстаном незалежності "ЛНР" і "ДНР" не варто. Тобто ми виходимо з основ міжнародного права та основних принципів, та статутів ООН", — передає УНІАН слова – міністра закордонних справ Казахстану Мухтара Тлеуберді.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про тканину від мобілізації та програму економічного патріотизму : експерти оцінили плани Зеленського. За словами президента України, наша мета – здобуття економічної незалежності. Особливо в енергетиці.

Читайте також про те, що Японія приєднується до ЄС та США – запроваджує санкції проти РФ: як покарають росіян. Японська сторона прийняла рішення запровадити заборону на випуск у своїй країні облігацій Росії.

Сайт "Коментарі" писав, що Захід знову б'є санкціями Росію: експерти оцінили черговий сигнал від Байдена. Експерти оцінили, як санкції Заходу можуть допомогти зупинити ескалацію на сході України.

Портал "Коментарі" також повідомляв, що   у посольстві Таїланду висловили свою позицію щодо дій Росії. Таїланд підтримує Україну та засуджує агресію РФ та визнання нею ЛДНР.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини