Головна Новини Політика зовнішня політика Володимир Зеленський заявив, що Росія не буде продовжувати ескалацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Володимир Зеленський заявив, що Росія не буде продовжувати ескалацію

Джо Байден проінформував Володимира Зеленського, що Росія не має намірів продовжувати ескалацію

10 грудня 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

Очільник Америки Джо Байден  проінформував свого українського колегу Володимира  Зеленського, що Росія не має намірів продовжувати ескалацію. Президент Сполучених Штатів проінформував про це очільника нашої країни під час їхнього спілкування. Про це сказав Володимир Зеленський, відповідаючи на запитання журналістів медіа "1+1".

Володимир Зеленський заявив, що Росія не буде продовжувати ескалацію

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Як наголосив  український президент, він отримав меседж від Джо Байдена, що  РФ дала запевнення, що "не збирається продовжувати ескалацію щодо територій нашої незалежної країни".

 Важливо, що американський лідер, розмовляючи по телефону з лідером України, дав свої запевнення, що не про жодні компроміси з Путіним не розмовляв.

Інтерв'ю Володимира Зеленського

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський розповів про підтримку України США.Сполучені Штати Америки зараз домагаються багато, аби підтримати нашу країну під час протистояння з Росією.Як зазначив президент України, проблема не тільки залучити Америку, адже у них своя країна, чимало питань та викликів. Україна – не єдина держава на світовому просторі. Але для мене є важливим зацікавлення.  

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Заленський розповів, з ким Путін зацікавлений у переговорах.Очільник нашої країни висловив свою думку щодо онлайн-перемовин президентів Америки та РФ Джо Байдена та Володимира Путіна. За його міркуваннями, очільник Росії має зацікавлення  лише у перемовинах з президентом США. Президент України Володимир Зеленський висловився щодо онлайн-саміту лідерів США й Росії. На його думку, голова Кремля зацікавлений лише у переговорах з американським колегою.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини