Головна Новини Політика зовнішня політика Заленський розповів, з ким Путін зацікавлений у переговорах
commentss НОВИНИ Всі новини

Заленський розповів, з ким Путін зацікавлений у переговорах

Путін зацікавлений лише у переговорах з Байденом

10 грудня 2021, 22:00
Поділіться публікацією:

Очільник нашої країни висловив свою думку щодо онлайн-перемовин президентів Америки та РФ Джо Байдена та Володимира Путіна. За його міркуваннями, очільник Росії має зацікавлення  лише у перемовинах з президентом США. Про це повідомив Володимир Зеленський, відповідаючи на запитання журналістів медіа "1+1".

Заленський розповів, з ким Путін зацікавлений у переговорах

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Президент України Володимир Зеленський висловився щодо онлайн-саміту лідерів США й Росії. На його думку, голова Кремля зацікавлений лише у переговорах з американським колегою.

 Як зазначив лідер нашої країни, "вони обговорили з Путіним. Путін зацікавлений у розмовах з Байденом".

 Також Володимир Зеленський сказав, що йому видалось, що російський президент, зі своєї сторони не проявляє зацікавлення у перемовинах з будь-ким іншим, крім президента США.

"Я думаю, він не зацікавлений у розмовах ні з ким більше", — резюмував глава нашої країни.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували, що  Зеленський прокоментував переговори з БайденомВолодимир Зеленський розповів про що йшлося під час півторагодинної розмови зі своїм американським колегою Джо Байденом. У короткому повідомленні на Twitter глава української держави повідомив, що був ознайомлений з тим, як пройшли переговори Байден-Путін. Володимир Зеленський розповів, що також було обговорено можливі формати щодо припинення бойових дій на Донбасі. Окремою темою розмови стало проведення успішних реформ України. Щодо інших деталей бесіди, президент поки що не повідомив. У той же час, глава Офісу президента Андрій Єрмак в ефірі програми "Право на владу" розповів, що головним позитивом переговорів Зеленського та Байдена є новина про те, що американська сторона готова активно включитися у процес урегулювання конфлікту на сході України. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини