Головна Новини Політика зовнішня політика "Ми вже наїлись словами": Зеленський відреагував на підтримку України
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ми вже наїлись словами": Зеленський відреагував на підтримку України

Зеленський заявив, що США зацікавлені в підтримці України

10 грудня 2021, 22:15 comments1081
Поділіться публікацією:

 Сполучені Штати Америки зараз домагаються багато, аби підтримати нашу країну під час протистояння з Росією.Про це в ексклюзивному інтерв’ю телевізійній групі "1+1" сказав  очільник нашої країни Володимир Зеленський.

"Ми вже наїлись словами": Зеленський відреагував на підтримку України

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

 Як зазначив президент України, проблема не тільки залучити Америку, адже у них своя країна, чимало питань та викликів. Україна – не єдина держава на світовому просторі. Але для мене є важливим зацікавлення.

"Бо слів щодо підтримки вже нам вистачає і подяки також — ми вже цього наїлись". Має бути велика роль США,  зацікавленість американців. І мені здається, що вона  сьогодні існує,- підсумував Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували своїх читачів про те, що Володимир Заленський розповів, з ким Путін зацікавлений у переговорах.Очільник нашої країни висловив свою думку щодо онлайн-перемовин президентів Америки та РФ Джо Байдена та Володимира Путіна. За його міркуваннями, очільник Росії має зацікавлення  лише у перемовинах з президентом США. Президент України Володимир Зеленський висловився щодо онлайн-саміту лідерів США й Росії. На його думку, голова Кремля зацікавлений лише у переговорах з американським колегою.  Як зазначив лідер нашої країни, "вони обговорили з Путіним. Путін зацікавлений у розмовах з Байденом".  Також Володимир Зеленський сказав, що йому видалось, що російський президент, зі своєї сторони не проявляє зацікавлення у перемовинах з будь-ким іншим, крім президента США.

"Я думаю, він не зацікавлений у розмовах ні з ким більше", — резюмував глава нашої країни.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини