Головна Новини Політика зовнішня політика Верховна Рада звернеться до ООН та НАТО через арешт Протасевича
commentss НОВИНИ Всі новини

Верховна Рада звернеться до ООН та НАТО через арешт Протасевича

Зареєстрована постанова українського парламенту щодо інциденту з примусовою посадкою літака Ryanair у Мінську та арешту Романа Протасевича

3 червня 2021, 07:42
Поділіться публікацією:

Постанова Про заяву Верховної Ради України щодо інциденту з примусовою посадкою літака Ryanair у Мінську, коли заарештували засновника опозиційного білоруського Telegram-каналу Nexta Романа Протасевича, зареєстрована в парламенті, інформує портал "Коментарі".

Верховна Рада звернеться до ООН та НАТО через арешт Протасевича

Літак Ryanair. Фото з відкритих джерел

Верховна Рада України планує затвердити заяву парламенту та направити її до ООН, Європейській комісії, Європейському парламенту, Парламентським асамблеям Ради Європи, ОБСЄ та НАТО, а також урядам та парламентам держав світу.

23 травня 2021 року пасажирський літак Білорусь планує запустити авіарейси з Мінську до окупованого Криму. Про це заявив Олександр Лукашенко після повернення з робочої поїздки в Сочі та перемовин з президентом РФ Володимиром Путіним. Українська влада може відповісти повним пакетом санкцій, якщо офіційний Мінськ дозволить державним літакам польоти на територію Криму, заявила перший заступник глави МЗС України Еміне Джапарова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Владимир Александрович

3 червня 2021, 07:11

Михаил, украинская власть работает не на свой народ, а на свой карман и заокеанских хозяев. Поэтому так озабочена чужими проститутками, а не решением проблем своей страны.

андрей

3 червня 2021, 07:10

Григорьевич! Повесте эту гниду прилюдно! Как в 40 годах вешали предателей!

Михаил

3 червня 2021, 06:58

Раде надо сначала навести порядок и прекратить издевательство над своим народом, а потом уже кого то осуждать и что то требовать.


Новини