Головна Новини Політика зовнішня політика «Вакцина від російського агресора»: Порошенко відреагував на бесіду Зеленського і Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

«Вакцина від російського агресора»: Порошенко відреагував на бесіду Зеленського і Байдена

Екс-президент вважає, що підтримка Байдена допоможе Україні в боротьбі з Росією

2 квітня 2021, 20:17
Поділіться публікацією:

Сьогодні український інформпростір рясніє інформацією про діалог на рівні глав українського та американського держав, що нарешті відбувся. Своєю реакцією на бесіду Володимира Зеленського та Джозефа Байдена поділився також і п'ятий президент України Петро Порошенко.

«Вакцина від російського агресора»: Порошенко відреагував на бесіду Зеленського і Байдена

Порошенко прокоментував розмову Зеленського і Байдена. Фото із відкритих джерел

На думку політика, контакт Байдена із українською владою зайвий раз підтверджує важливість партнерства між двома державами. Також це свідчить про реальну підтримку України Штатами під час російсько-української війни на Донбасі.

Порошенко впевнений, що своїм дзвінком Зеленському Джо Байден "вакцинував" українську боротьбу проти агресії Російської Федерації. Таке швидке реагування на ескалацію військового конфлікту має стати чітким сигналом Путіну. За словами Петра Порошенка, президенту Росії не варто розраховувати на можливу перемогу над українською армією або сподіватися на можливу капітуляцію нашої влади.

Величезне значення дзвінок, вважає екс-президент, має і для центральних українських політиків. Міжнародні партнери, за визначенням Порошенка, очікують проведення якісних реформ в Україні та підготовки чіткого антикорупційного управління. Петро Порошенко каже, що налагоджений діалог зі Штатами допоможе українській державі краще впоратися з розвитком демократії в країні, без зосередження влади в одних руках.

Незважаючи на те, що телефонна розмова відбулася після трагічної загибелі українських солдатів на Донбасі, Порошенко підкреслив її важливість. У висновку політик додав, що в майбутньому Україна чекає ще дуже багато складної, але необхідної роботи.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, як оцінюють розмову Байдена і Зеленського, а також теми, підняті президентами, вітчизняні експерти.

Також на порталі можна дізнатися, про як 2 квітня розмовляли глава Російської Федерації Володимир Путін і самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини