Головна Новини Політика зовнішня політика В РНБО розповіли про те, хто може закінчити війну на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

В РНБО розповіли про те, хто може закінчити війну на Донбасі

Це може зробити тільки одна людина

20 лютого 2021, 12:30 comments1558
Поділіться публікацією:

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов розповів про те, хто може закінчити війну на Донбасі. Він сказав, що ключ до миру знаходиться в голові президента Росії Володимира Путіна. Про це Данилов заявив в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

В РНБО розповіли про те, хто може закінчити війну на Донбасі

Фото: Google

За його словами, тільки Путін може закінчити війну на Донбасі, так як він є єдиною людиною в Росії, яка приймає подібні рішення.

Данилов сказав, що питання закінчення війни на Донбасі між Україною і Росією знаходиться в кабінеті Володимира Путіна, який вже сім років веде війну на нашій території.

Секретар РНБО зазначив, що поки не буде прийнято рішення про закінчення війни, ніякі домовленості між Україною і Росією не працюватимуть.

Також Данилов сказав, що про те, що тільки Путін може закінчити війну на Донбасі знає весь світ.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська вороруженная агресія, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Росія заперечує своєї участь в конфлікті, незважаючи на численні докази військового вторгнення на українську територію і каже, що в Україні йде "громадянська війна".

Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року, яка не була визнана Україною і міжнародним співтовариством.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Байден назвав головну мету Путіна і Кремля.

Читайте також про реакції Кравчука на введення санкцій проти Медведчука і Марченко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василий

20 лютого 2021, 13:35

Волков бояться-в лес не ходить . Обратиться с призывом к потомкам украинцев которые проживают в России в свержени Путина и его окружения Для начала освобождения Донбаса военным путем и начать освобождение Дебальцево,-лиха беда Начало.


Новини