Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук відреагував на введення санкцій проти Медведчука і Оксани Марченко
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук відреагував на введення санкцій проти Медведчука і Оксани Марченко

Позиція Кравчука дуже чітка

20 лютого 2021, 09:30 comments4570
Поділіться публікацією:

Перший президент України і глава української делегації в мінській ТКГ Леонід Кравчук прокоментував введення санкцій РНБО проти нардепа Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко. Він нагадав, що Україна знаходиться в стані війни. Про це Кравчук сказав в ефірі телеканалу "Україна 24".

Кравчук відреагував на введення санкцій проти Медведчука і Оксани Марченко

За його словами, у нього дуже чітка позиції з приводу санкцій. Кравчук сказав, що він, в першу чергу, відштовхується від того факту, що в Україні йде війна.

Перший президент зазначив, що всі дії влади, законів і посадових осіб необхідно розглядати через призму того факту, що Україна знаходиться в стані війни.

Він сказав, що норми, корупція і спроби нашкодити державі повинні каратися законними методами. За його словами, в Україні повинна бути диктатура закону.

19 лютого Рада національної безпеки і оборони України ввів санкції проти нардепа Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко, громадянської дружини нардепа Тараса Козака Наталії Лавренюк і ряду інших осіб. Причиною накладення санкцій стало фінансування тероризму на окупованих територіях Донбасу. Секретар РНБО Олексій Данилов пообіцяв продовжити введення санкцій, в тому числі і проти народних депутатів.

2 лютого РНБО ввів санкції проти нардепа Тараса Козака та його бізнес-активів, серед яких виявилися телеканали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником цих каналів називали того ж Віктора Медведчука.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, за що потрапили під санкції Медведчук, Марченко і цивільна дружина Козака.

Читайте також про звернення Джо Байдена до світових лідерів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини