Головна Новини Політика зовнішня політика Байден назвав головну мету Путіна і Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден назвав головну мету Путіна і Кремля

Кремлю набагато легше залякувати

20 лютого 2021, 10:30 comments1585
Поділіться публікацією:

Новий президент США Джо Байден розповів про те, яку головну мету ставлять перед собою Кремль і президент Росії Володимир Путін. Він назвав головний інструмент, який використовую росіяни. Про це Байден повідомив під час виступу на Мюнхенській онлайн-конференції з безпеки, передає видання "Washington Post".

Байден назвав головну мету Путіна і Кремля

Фото: Reuters

За його словами, в Кремлі вирішили атакувати демократичні країни за допомогою корупції для того, щоб підірвати систему управління зсередини. Байден сказав, що в Кремлі хочуть, щоб люди вважали, що системи західних країн більш корумповані.

Президент США зазначив, що незважаючи на це світ знає те, що це не так, в тому числі це знають і росіяни. Байден сказав, що головною метою Путіна є ослаблення НАТО і Європейського союзу.

За його словами, глава Кремля хоче підірвати єдність трансатлантичного союзу і його рішучість. Причиною цього Байден назвав той факт, що Росії набагато легше загрожувати і залякувати окремі країни, ніж вести переговори і протистояти сильному трансатлантичному співтовариству.

Під час першої телефонної розмови з Путіним після інавгурації Байден заявив про те, що засуджує російську агресію в Україні і підтримує територіальну цілісність і суверенітет нашої країни.

Джо Байден переміг на виборах президента США в листопаді 2020 року, набравши рекордну кількість голосів виборців. У грудні його перемогу затвердила колегія вибірників. Він офіційно вступив на посаду 20 січня 2021 року, ставши найбільш літнім американським президентом на момент інавгурації, зайнявши пост у віці 78 років.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Байден звернувся до світових лідерів щодо України.

Читайте також про санкції проти Медведчука і Марченко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Serg (Kyiv)

20 лютого 2021, 17:39

Прочел два "прелестных" комментария, размещенных еще утром, в 11.31.....По поводу столь длительного нахождения на сайте неыензурных словоизвержений персоны, почему-то именующей себя "украинец" - это вопрос, безусловно, к модераторам ресурса. Ну, а барышне Тане, так старательно (и даже в чем-то творчески) переведшей на украинский пригожинскую методичку смеё заметить лишь одно: того уровня коррупции, который развился в последний брежневский период СССР, и, собственно, и был одной из фундаментальных причин краха системы его управления, Америка не знала никогда - там нет и не было неприкосновенных и всесильных генсеков и их дочерей, как и всевластных председателей КГБ, без суда следствия ломающих судьбы ни в чем неповинных людей (причем, не единиц, что можно списать на ошибку, а бывало и миллионов). Россия - прямой правоприемник именно такого - деспотического и циничного - метода и стиля правления. А потому рассуждения типа "не влазьте, мы, россияне и украинцы сами разберемся" здесь от лукавого: столкнулись не украинцы и россияне (это вообще многонациональный когломерат, в определенных сегментах противоречивый в своих устремлениях), а две диаметрально разные системы отношения к организации жизни общества и государства. А потому без помощи мировых демократий Украине от такого монстра, как нынешняя московская власть, освободиться нет никакой возможности.

татьяна

20 лютого 2021, 11:31

Тут і гадати немає чого.Саме Захід і особливо американці передали ,навчили як украінських так і російських новоспечених "ділків" всім прийомам і методам корупціі, як підкупити,як обманути,як дати хабар, як вкрасти,як продати свою Батьківщину.Байдену в першу чергу треба навести порядок у своій краіні,а не братися судити увесь світ.Те ,що відбувається між Украіною і Росією - це лише результат поганого американського впливу і розібратися в цьому украінці і росіяни повинні самі без Байдена.

украинец

20 лютого 2021, 11:13

идите на х у й вы и ваш п и д а р а с байден


Новини