Головна Новини Політика зовнішня політика В Офісі президента натякнули, хто стоїть за ХАМАС
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі президента натякнули, хто стоїть за ХАМАС

Україна офіційно підтримала зусилля Ізраїлю по самообороні

7 жовтня 2023, 20:58 comments1331
Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк наголосив, що події, які сьогодні відбуваються в Ізраїлі, вже 19 місяців є реальністю в Україні. Про це повідомляють "Коментарі".

В Офісі президента натякнули, хто стоїть за ХАМАС

Подоляк

"Український народ максимально добре знає, що таке підлий терор. Сьогодні ми, як ніхто, бажаємо народу Ізраїлю мужності та стійкості, щоб пройти через випробування цих днів, а Армії оборони Ізраїлю – сил і повної перемоги", — зазначають в Офісі президента України.

Напад ХАМАС Михайло Подоляк називає "підлою терористичною атакою" та вкотре наголошує, що з терористами переговори неможливі.

"На порядку денному те саме питання: безкарність убивць, яка іноді випливає з позиції "а почнімо переговори з терористами". Страх консервативних еліт перед необхідністю справді жорстко покарати беззаконників", — натякає Подоляк на численні пропозиції "усадити за стіл переговорів" Україну та Росію, а також на пропозиції обмежити поставки озброєнь Україні. — "Завжди знаходяться ті, хто каже, що зброя для оборони може призвести до ескалації, що терористів треба слухати, що необов’язково захищати свої домівки".

"В Ізраїлі ми бачимо абсолютну ту саму картину, ту саму модель поведінки на чужій території та той самий набір інструментів у терористів ХАМАСу. Поставте питання: хто стоїть за ХАМАСом і хто підтримує цю атаку? Відповідь на поверхні та очевидна", — зазначають в Офісі президента.

Росія відчинила двері в бездоганне пекло й показала решті, що безкарність тепер безмежна, — вважає Михайло Подоляк.

Нагадаємо, що атаку ХАМАС підтримали союзники РФ — Іран, Сирія, Талібан. На сторону Ізраїлю встали — США, ЕС, Бразилія. Катар та Саудівська Аравія не підтримали ХАМАС, але поклали відповідальність за "провокування" ситуації на Ізраїль.

Тим часом, Рада нацбезпеки Ізраїля ухвалила жорстке рішення: чим це може загрожувати.

У Зеленського відреагували на події в Ізраїлі, нагадавши, через що все почалося.

А Зеленський назвав головну мету, якої добиватиметься Росія цієї зими. Володимир Зеленський заявив, що цієї зими росіяни намагатимуться знищити українську енергосистему.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

7 жовтня 2023, 20:35

Борцям за свободу і гідність треба враховувати, що авторитарні дії не витримують гри на виснаження та гнучкого мислення. Корея В'єтнам ... є прикладами. Потужний блискавичний не очікуваний максимально агресивний удар, далі боротьба на виснаження з готовністю до великих жертв. Ізраїль умовно-демократичний до своїх, задля збереження нації (нацизм), але тотально і агресивно використовує інших, їм на шкоду, собі на користь. Величезною перевагою є гнучкість: винахідливість швидке переналаштування пошук партнерів в умовах санкцій навчання креатив ...


Новини