Головна Новини Політика президент Зеленський назвав головну мету, якої добиватиметься Росія цієї зими
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав головну мету, якої добиватиметься Росія цієї зими

Володимир Зеленський заявив, що цієї зими росіяни намагатимуться знищити українську енергосистему

7 жовтня 2023, 11:32 comments7199
Поділіться публікацією:

Росія не вчиться на своїх помилках. Тому країна-агресор, не зробивши жодного висновку зі своєї провальної терористичної кампанії минулої зими, намагатиметься повторити її знову. Саме тому Україна має бути готова до того, що російські терористи знову намагатимуться знищити українську енергосистему. Як передає портал "Коментарі", про це у своєму відеозверненні до українців заявив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський назвав головну мету, якої добиватиметься Росія цієї зими

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

"Вони (росіяни – ред.) не здатні сприйняти думку, що Україну все одно не підкорять. Але спробують зробити більше ударів та більше спроб обійти наш захист", – заявив президент.

Глава української держави наголосив, Україна активно готується до зими, знаючи про плани супротивника. Разом із союзниками Київ робить ще більше кроків на посилення ППО та на співпрацю з партнерами задля стійкості енергетики. Зокрема, цього тижня із Німеччиною пропрацювали передачу Україні ще однієї батареї Patriot, що стане суттєвим посиленням. З Іспанією домовилися про додаткові системи ППО Hawk та підтримку енергетичним обладнанням. Із Італією обговорили наповнення нового пакету безпеки.

Володимир Зеленський зазначив, що місцева влада має виконати всю частину підготовчої роботи. Наступного тижня буде фіксація поточної підготовки у регіонах до зими.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна готується до захисту енергетичних об'єктів від можливої низки нових масованих ракетних ударів з боку Росії в осінньо-зимовий період. Крім того, санкційна група Макфола-Єрмака продовжує роботу над тим, щоб енергетичні санкції проти РФ посилювалися. Якими є прогнози щодо готовності України витримати черговий ракетний терор енергетичної системи – і самої завдати ударів по російській енергетиці за допомогою союзницьких санкцій? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

7 жовтня 2023, 10:42

Не треба було триматись за владу заради збагачення Божого народу. Порошенко та Медведчук би спокійно повернулись. Створили виставу з кіборгами в якомусь аеропорту, потім провели їх у депутати з відкатами. Створили виставу з якимось Сенцовим, а потім надали фінансування на кримінальне кіно русского миру. Не було би стільки жертв руйнувань та втрати країни.


Новини