Головна Новини Політика зовнішня політика Україну оточили з трьох сторін: NYT показало карту розташування російських військ
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну оточили з трьох сторін: NYT показало карту розташування російських військ

Американське видання The New York Times опублікувало нову карту скупчення російських військ біля кордонів України

8 січня 2022, 11:35 comments1017
Поділіться публікацією:

З огляду на дані, отримані від українських і західних чиновників, а також супутникові знімки, впливове американське видання The New York Times оновило карту скупчення російських військ біля території України.

Україну оточили з трьох сторін: NYT показало карту розташування російських військ

ЗМІ показали карту накопичення військ Росії (фото з відкритих джерел)

Показано, що Україна оточена з трьох сторін: окупованого Криму, Росії (три групи військових неподалік Воронежа, дві групи — ближче до білоруського кордону, ще одна біля Волгограда), а також з боку Донбасу.

За даними The New York Times, у район українського кордону стягнуто близько 100 тисяч російських військових. На карті також зазначений рід, чисельність військ і види техніки.

Аналітики не говорять про те, що Росія має намір напасти на нашу країну, проте наголошують на готовності Москви до початку масштабного вторгнення.

Україну оточили з трьох сторін: NYT показало карту розташування російських військ - фото 2

Фото: Інфографіка NYT

Нагадаємо, секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов зазначив, що експерти не прогнозують повномасштабного вторгнення Російської Федерації на територію нашої держави. За словами чиновника, у Росії немає достатньої кількості військ для повномасштабної операції.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голова Міністерства закордонних справ Росії Сергій Лавров висловив думку, що війна на Донбасі далека від завершення. У цьому, за словами російського чиновника, нібито винна Україна.

Читайте також, що голова МЗС України Дмитро Кулеба розповів про тактику Кремля, коли російським керівництвом надається команда стягувати війська до українського кордону. Міністр впевнений, що поки що план Москви не спрацював. Він вважає, що Путіну вже не потрібні розмови, він тепер хоче отримати бажаний результат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.nytimes.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини