Головна Новини Політика зовнішня політика Данілов оцінив ймовірність вторгнення Росії найближчим часом
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов оцінив ймовірність вторгнення Росії найближчим часом

Секретар РНБО зазначив, що великого вторгнення Росія не може робити навіть фізично

30 грудня 2021, 20:15
Поділіться публікацією:

За словами секретаря Ради національної безпеки та оборони Олексія Данілова, українці можуть спокійно відпочивати у майбутні новорічні та різдвяні свята. Політик зазначив, що експерти не прогнозують повномасштабного вторгнення Російської Федерації на територію нашої держави. Таку інформацію політик озвучив під час брифінгу, повідомляє РБК-Україна.

Данілов оцінив ймовірність вторгнення Росії найближчим часом

Данілов оцінив ймовірність вторгнення Росії найближчим часом - фото з відкритих джерел

Секретар РНБО наголосив, що для вторгнення країні-агресору для початку потрібно підготуватися, що займе багато часу.

"Щодо січня, лютого, березня... Наші фахівці кажуть, що великого вторгнення Росія не може робити навіть фізично, тому що є певні розрахунки, період підготовки, період часу, який вони мають на це витратити... Відпочивайте спокійно, святкуйте ", – зазначив Олексій Данілов.

Зазначимо, що раніше секретар РНБО висловив думку, що для вторгнення на територію України Росія не має достатньої кількості військ. За його словами, їх має бути більше, як мінімум, утричі, а то й більше. Крім того, в РНБО на сьогодні не спостерігають велику кількість російських військових біля кордонів нашої держави. При цьому загроза із боку РФ існує постійно.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" також повідомляло, що Олексій Данілов озвучив прогноз щодо нової хвилі коронавірусу в країні. Політик зазначив, що на початку лютого 2022 року в Україні може знову статися сплеск захворюваності через поширення нового, більш небезпечного та заразного варіанта СOVID — південноафриканського "Омікрона". Секретар РНБО упевнений, що уникнути хвилі країні не вдасться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини