Головна Новини Політика зовнішня політика Український посол заявив про зраду, коментуючи перемовини з Німеччиною щодо постачання зброї
commentss НОВИНИ Всі новини

Український посол заявив про зраду, коментуючи перемовини з Німеччиною щодо постачання зброї

Посол прокоментував перемовини з Німеччиною стосовно постачання зброї Україні

21 лютого 2022, 15:30
Поділіться публікацією:

Український посол заявив про зраду, коментуючи перемовини з Німеччиною щодо постачання зброї

Фото ілюстративне / Pixabay

Посол України в Німеччині Андрій Мельник наголосив в своєму коментарі, що світ за крок від нової великої війни та додав, що від Заходу українцям потрібні не заяви, а зброя для захисту.  Про це пише BILD

"Сьогодні нам не просто потрібні слова, заяви про солідарність, нам потрібна зброя для захисту. Нам надалі відмовляють у зброї, яку може надати Німеччина. Ми ніколи не забудемо цю зраду", — заявив дипломат, говорячи, що відмова постачати українцям зброю може розцінюватися як "провал німецької зовнішньої політики".

Також посол висловився про необхідність запровадження санкцій від ЄС проти Росії до початку ймовірного наступу російських військ. Втім, як пише Польське радіо, є лише інформація про те, що Німеччина надасть для збройних сил України захисні шоломи, а про передачу летальної зброї німецькі урядовці не говорять. Раніше вони дали зрозуміти українським дипломатам, що озброєння не нададуть.

За словами речниці Міністерства оборони Німеччини, 5000 військових шоломів скоро відправлять як гуманітарну допомогу для України. Однак поки що ці вантажі також не переслала німецька сторона.

Як повідомляв портал "Коментарі", народний депутат Олексій Гончаренко наголосив, що заявляв про невдоволення позицією Німеччини на сесії ПАРЄ. Також політик прокоментував вимоги Росії та її вплив на німецький уряд й припустив, чому ця країна зайняла таку позицію.

Також ми писали, що міністр закордонних справ Дмитро Кулеба розкритикував заяву міністра оборони Німеччини Крістін Ламбрехт. У своєму дописі він зазначив, що останні заяви представників уряду Німеччини "не відповідають рівню наших відносин і поточній безпековій ситуації".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр

21 лютого 2022, 15:59

Говорят, что не представляют, что бы опять стреляло в русских немецкое оружие. Пусть тогда представят русское оружие стреляющее в немцев. Раз обещали повторить, могут и повторить. Только тогда Германия была нация, а сейчас??? союз зеленых с голубыми с группами толлерантных к крайне озабоченным. Германию Пу не уважал и уважать не будет. Ложил Третий Рим на Третий Рейх.

Иван

21 лютого 2022, 15:54

Чота ржу))))


Новини