Головна Новини Політика зовнішня політика Українці розповіли, що державі потрібно робити з тоннами зброї, наданими іншими країнами
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці розповіли, що державі потрібно робити з тоннами зброї, наданими іншими країнами

Читачі порталу "Коментарі" висловили свою думку, що необхідно робити з арсеналом зброї, наданим США та Великобританією

24 січня 2022, 16:51
Поділіться публікацією:

Кілька днів тому з Великобританії в Україну прибула чергова партія міжнародної технічної допомоги Збройним Силам, зокрема британці доставили партію протитанкових гранатометів 5-го покоління NLAW. А у неділю, 23 січня, від Сполучених Штатів Америки до України прибуло понад 80 тонн зброї для посилення обороноздатності нашої держави. Днем раніше від США прибула партія, що включає близько 90 тонн летальної зброї. Вантаж призначено для захисників нашої держави на лінії фронту. При цьому міністр оборони України Олексій Резніков запевняє, що це "ще не все".

Українці розповіли, що державі потрібно робити з тоннами зброї, наданими іншими країнами

Поставки зброї Україні - фото: liveuamap

Першу партію зброї було передано Штатами за кілька годин після зустрічі глави Держдепу США Ентоні Блінкена з головою МЗС РФ Сергієм Лавровим. Крім того, після переговорів Блінкен дозволив Литві, Латвії й Естонії відправити в Україну ракети й іншу зброю американського виробництва. Російська Федерація своєю чергою звинувачує західні країни у "мілітаризації України" та "затягуванні" її у НАТО.

Допомога озброєнням надається на тлі тривожних заяв Заходу про можливий наступ Росії на Україну. До того ж Великобританія слідом за США відкликає частину співробітників посольства з Києва.

Члени клубу "Коментарі", користувачі соціальної мережі Facebook розповіли, що Україна робитиме з усім тим арсеналом, переданим іншими країнами.

Найбільша кількість читачів впевнена, що насамперед державі необхідне озброєння, щоб захищатися від країни-агресора, використовувати зброю за призначенням у разі її вторгнення, а також на лінії фронту:

"Захищати свою державу, іншого не має бути", "Відбиватися та захищати свою землю", "На передову та використовувати за призначенням", — пишуть читачі порталу.

Проте багато хто з іронією зазначає, що надана іншими країнами зброя може бути розпродана, а деякі користувачі пропонують здати її на металолом:

"Продати, як це заведено в Україні, і спалити склад", "Як зазвичай продадуть, і армія бідна буде", "Вони розпродадуть, а залишки підірвуть", "До Туреччини на металолом".

Деякі читачі також висловили думку, що зброю потрібно роздати українцям, таким чином ми зможемо оборонятися. Кілька користувачів навіть запитують, де можна навчитися користуватися й отримати зброю:

"Я живу у Дніпрі, куди мені підійти, щоб отримати цю зброю та навчитися ним користуватися?"

При цьому деякі користувачі все ж таки переконані, що така кількість зброї не знадобиться державі та повномасштабної війни РФ проти України вдасться уникнути:

"Зброю утилізувати, вона нам не знадобиться", "Почитала коментарі та зрозуміла одне — всі хочуть убивати. Люди, будьте людьми та думайте про майбутнє".

Раніше "Коментарі" писали, що Зеленський екстрено збирає РНБО : яких рішень очікувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ккк

24 січня 2022, 22:52

Продать.Вырезать все органы у зеленого пидара и обеспечить пенсионеров,


Новини