Головна Новини Політика зовнішня політика Україна ввела санкція проти "представників" Криму і "ДНР" у Франції
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна ввела санкція проти "представників" Криму і "ДНР" у Франції

В Україні будуть заблоковані активи організацій і людей, що потрапили під санкції.

23 липня 2021, 22:16
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 23 липня, президент України Володимир Зеленський ввів в дію санкції Ради національної безпеки і оборони проти "представників" окупаційної влади так званої "Донецької народної республіки" і окупованого Криму у Франції. Про це повідомили в прес-службі Офісу президента.

Україна ввела санкція проти "представників" Криму і "ДНР" у Франції

Володимир Зеленський. Фото: Офіс президента

Так, в санкції потрапили: організації "Офіційний репрезентаційний центр Донецької народної республіки у Франції"; "Асоціація представництва Донецької народної республіки у Франції"; "Асоціація Франція — Крим".

Таким чином, в Україні будуть заблоковані активи організацій, а також вони не зможуть вивести свої капітали за межі країни.

Крім того, під санкції потрапили:

Засновник некомерційної організації "Офіційний репрезентаційний центр Донецької народної республіки у Франції" Фаяр Жераль-Юбер

і засновник "Міжнародний прес-центр Doni" Неаній Крістель.

В Україні будуть заблоковані їхні активи, а також їм буде заборонено виводити капітал за межі країни.

Санкції будуть діяти три роки.

У самопроголошеній "ДНР" почалися більш активні політичні рухи в бік Росії. Про це свідчить рішення ватажка бойовиків Дениса Пушиліна  стати одним з членів провладної російської партії "Єдина Росія". Повідомляється, що та як раз агітує в ОРДЛО перед виборами в Держдуму, що заплановані на вересень. "Коментарі" запитали в експертів, про що говорять такі дії Кремля і які ризики ситуація несе для України.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, як можна зрушити переговорний процес з питань Донбасу з мертвої точки. Що кажуть експерти, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, скільки людей постраждало через російську агресію проти України на сході нашої країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини