Головна Новини Політика зовнішня політика У ТКГ розповіли, що буде, якщо Україна піде на умови Росії по Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

У ТКГ розповіли, що буде, якщо Україна піде на умови Росії по Донбасу

Арестович назвав єдиний шлях закінчення війни

31 березня 2021, 11:05
Поділіться публікацією:

Речник української делегації в мінській ТКГ і радник глави Офісу президента України Олексій Арестович розповів, що буде в тому випадку, якщо наша країна повністю піде на поступки Кремля по Донбасу. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

У ТКГ розповіли, що буде, якщо Україна піде на умови Росії по Донбасу

Вiйна на Донбасi

За його словами, повна згода української сторони на умови Росії з питання Донбасу абсолютно неможливо. Він зазначив, що можна уявити собі ситуацію, коли Україна погодиться на умови Кремля. Арестович заявив, що при такому розвитку подій, це буде тільки початком подальшого наступу Росії на Україну.

Речник української делегації підкреслив, що в Україні всі про це знають, а тому ніколи не підуть на подібні дії. Він заявив, що війну на Сході України можна закінчити виключно за допомогою політики і дипломатії, принаймні, в плані військової складової. Арестович, сказав, що війна — це не тільки бойові дії.

Довідка: Олексій Арестович був призначений спікером української делегації в мінській ТКГ в жовтні 2020 року. У грудні глава Офісу президента України Андрій Єрмак призначив його позаштатним радником зі стратегічних комунікацій.

До приходу в політику Арестович був відомий як актор, лектор, блогер, військовий оглядач, колишній офіцер військової розвідки України і ветеран війни на Донбасі.

З квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Макрон і Меркель зажадали від Путіна вирішення ситуації на Донбасі.

Читайте також висловлювання Пєскова про переговори по Донбасу без Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини