Головна Новини Політика зовнішня політика В Путіна прокоментували обговорення Донбасу без Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

В Путіна прокоментували обговорення Донбасу без Зеленського

Пєсков заявив, що без України питання Донбасу не вирішити

31 березня 2021, 10:25
Поділіться публікацією:

Прес-секретар президента Росії і спікер Кремля Дмитро Пєсков розповів про те, чому Володимир Путін обговорює питання війни на Донбасі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Еммануелем Макрона без президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ.

В Путіна прокоментували обговорення Донбасу без Зеленського

Володимир Путiн

За словами Пєскова, питання врегулювання ситуації на Донбасі без України вирішити неможливо. Він зазначив, що водночас ніхто не може заборонити лідерам країн обмінюватися думками між собою.

Спікер Кремля заявив, що главам Франції, Росії та Німеччини не можна відмовити в праві висловити один одному свою думку. Він сказав, що без участі України питання загострення ситуації на лінії фронту на Донбасі не вирішити.

Під час відеоконференції між Макрона, Меркель і Путіним, європейські лідери зажадали від глави Кремля сприяти вирішенню ситуації на Донбасі та мирного врегулювання конфлікту при повному дотриманні мінських угод.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту, який триває 7 років, загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередником у переговорах, не дивлячись на численні докази її прямого військового вторгнення на територію України. Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський готовий віддати наказ про наступ на Донбасі.

Читайте також про перемоги і провали міністра Степанова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини