Головна Новини Політика зовнішня політика У ТКГ назвали головну мету Росії на Донбасі: "Знищити"
commentss НОВИНИ Всі новини

У ТКГ назвали головну мету Росії на Донбасі: "Знищити"

Росія хоче знищити регіон

16 березня 2021, 13:05
Поділіться публікацією:

Донеччанин в українській делегації в мінській ТКГ Сергій Гармаш розповів про головну мету Росії на окупованих територіях Донбасу. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Цензор".

У ТКГ назвали головну мету Росії на Донбасі: "Знищити"

Фото: Google

За його словами, всі дії окупаційної влади Росії спрямовані на те, щоб скоротити чисельність населення окремих районів Донецької та Луганської областей. Він зазначив, що зараз на окупованих територіях дуже висока смертність від COVID-19, попри нібито вакцинацію російським "Супутником".

Він сказав, що лікарів змушують приховувати правду про смертність, а вільно робити щеплення можуть тільки військові та бюджетники. Гармаш сказав, що пенсіонери можуть вакцинуватися тільки після тесту на антитіла, який коштує 3200 рублів. І це тоді, коли пенсія в Донецьку становить 5000 рублів. Він заявив, що це цілеспрямована політика по знищенню непрацездатного населення.

Представник України в ТКГ сказав, що таким чином Росія скорочує кількість людей, яким потрібно регулярно виплачувати пенсії, обмежуючи їх доступ до медичної допомоги.

Також він зазначив, що Росія сприяє виїзду нелояльного населення в Україні, а працездатного в Росію. Після виїзду нелояльних громадян і зменшення населення окуповані території Донбасу, за словами Гармаша, фактично перетворюються в військову базу.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Україна робитиме з окупованих Донбасом.

Читайте також, хто повинен відповісти за харківські угоди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини