Головна Новини Політика зовнішня політика У США розповіли, коли Байден зустрінеться із Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розповіли, коли Байден зустрінеться із Зеленським

Перешкод для зустрічі глав держав не існує

20 липня 2021, 17:18
Поділіться публікацією:

Український державний глава Володимир Зеленський зустрінеться зі своїм американським колегою Джо Байденом цим літом, проте точна дата поки не названа. Про це повідомив тимчасовий повірений у справах США в Україні Джордж Кент, повідомляє УНІАН з посиланням на Радіо Свобода.

У США розповіли, коли Байден зустрінеться із Зеленським

Джо Байден та Володимир Зеленський - фото: Рубрика

"Коли президент Байден і президент Зеленський спілкувалися вдруге, президент Байден запропонував, щоб зустріч була в липні або пізніше влітку. Тобто зустріч буде, трохи пізніше. Не в липні, а, думаю, в серпні", — зазначив Кент.

Крім того, він вважає, що перешкод для зустрічі глав держав не існує. При цьому Кент зазначив, що на даний час питання лише в тому, щоб "знайти час у розкладі" американського лідера Джо Байдена.

"Як я говорив, зустріч буде влітку. Але не зараз", — зазначив Кент.

Нагадаємо, що напередодні у Вашингтоні відбулися переговори президента США Джо Байдена і канцлера Німеччини Ангели Меркель. Експерти оцінили для порталу "Коментарі" досягнуті домовленості, а також розповіли, чи зміниться якось ситуація з "Північним потоком-2" і що ці переговори значать для України.

Також відомо, що після зустрічі президентів США Джо Байдена і РФ Володимира Путіна пройшло менше місяця — і відбувся їх черговий телефонну розмову. Причому глава Білого дому завив після нього, що налаштований "оптимістично". США і РФ торкнулися питання кібер-загроз, ситуацію в Сирії. "Коментарі" розбиралися разом з експертами, чи може ця розмова свідчити про початок реалізації якихось закулісних домовленостей між Росією та колективним Заходом, а також, чи варто турбуватися Україні.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини