Головна Новини Політика зовнішня політика У США назвали перешкоду для закінчення війни на Донбасі: що це
commentss НОВИНИ Всі новини

У США назвали перешкоду для закінчення війни на Донбасі: що це

Американці вважають, що головною проблемою в питаннях досягнення миру є Росія

30 червня 2021, 13:56 comments1025
Поділіться публікацією:

Закінчити війну на сході України, яка постійно калічить і забирає життя наших захисників, є пріоритетним завданням для влади. Однак на шляху до миру є кілька перешкод. На думку спікера посольства США в Україні Деніела Ленгенкемп, головним "бар’єром" є нинішня тактика Росії, повідомляє "РБК-Україна".

У США назвали перешкоду для закінчення війни на Донбасі: що це

В США вважають, що головною перешкодою до миру на Донбасі є Росія. Фото: 24 канал

Дипломат каже, що винуватцем військового конфлікту на Донбасі була Російська Федерація. Саме в Кремлі повинні відповідати за те, щоб закінчити війну проти України, проте поки зрушень не спостерігається.

Також Ленгенкемп зазначив, що аналогічну позицію під час зустрічі з Володимиром Путін висловив і глава Білого Дому Джозеф Байден.

За словами представника американського посольства, Штати все ще розглядають можливість приєднання до переговорів щодо залагодження конфлікту на Донбасі. Поки ж цього не відбулося, запевняє дипломат, американці продовжать допомагати Україні, підтримувати її у прагненні відновити територіальну цілісність.

При цьому Деніел Ленгенкемп підкреслив, що завершення війни має відбутися завдяки дипломатичним зусиллям усіх боків, в тому числі і Росії, яка відповідальна за початок протистояння.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що останні кілька тижнів американські політики активно натякають на ймовірність присутності своїх представників в переговорах з питань Донбасу. Найбільше уваги приділяється, зрозуміло, "Нормандському формату". Однак, за словами віце-прем'єра України Олексія Резнікова, зараз ми можемо розраховувати і на зміни в роботі Тристоронньої контактній групі. Більше подробиць — у нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, як американські політики відреагували на чутки щодо можливого припинення поставок військової допомоги для України. Деталі — в нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

30 червня 2021, 16:31

Главной проблемой является жидовская жадность! Что одно чмо пидорошенко, что другое маленькое зеленое дерьмо, каждый из этих ублюдков ежедневно обогащается на войне! И окончание ее не в их корыстных интересах!

Харя Кришны

30 червня 2021, 13:08

Америка не разрешает Украине жить мирно, потому что есть Россия. Таки да, Россия виновата.


Новини