Головна Новини Політика зовнішня політика У Росії заявили, що США, Великобританія і Туреччина стануть її ворогами
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії заявили, що США, Великобританія і Туреччина стануть її ворогами

США, Канада, Британія і Туреччина вже погодилися брати участь в Кримській платформі

16 березня 2021, 12:00
Поділіться публікацією:

У Росії зробили гучну заяву з приводу саміту Кримської платформи в Україні, який відбудеться до 30-річчя незалежності нашої країни. Прес-секретар російського МЗС Марія Захарова сказала, що РФ запише у вороги всіх, хто погодився брати участь в переговорах. Про це повідомляє прес-служба МЗС РФ.

У Росії заявили, що США, Великобританія і Туреччина стануть її ворогами

Фото: Reuters

За її словами, будь-які дію з приводу повернення окупованого Росією півострова до складу України є "нелегітимними". Вона зазначила, що саміт Кримської платформи нібито є загрозою агресії проти "суб'єктів Російської Федерації".

Захарова також заявила, що українська влада "під владою кураторів Заходу намагається нехтувати міжнародним правом", а також згадала класичні висловлювання російської пропаганди про нібито утиски російської мови та нацизм.

Вона сказала, що участь будь-яких країн в саміті Кримської платформи буде розглядатися в Кремлі, як ворожі дії стосовно Росії, і посягання на її територіальну цілісність.

Нагадаємо, що в саміті Кримської платформи вже підтвердили свою участь представники США, Великобританії, Канади, Туреччини та інших країн.

Довідка: в лютому 2014 року на території Криму з'явилися військові без розпізнавальних знаків, які захопили будівлю кримського парламенту, аеропорт в Сімферополі та інші об'єкти критичної інфраструктури.

16 березня був проведений незаконний "референдум", які не визнала Україну і країни-члени міжнародної спільноти, після чого президент Росії Володимир Путін підписав указ про "приєднання" Криму до Росії.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Україна робитиме з Донбасом.

Читайте також, хто повинен нести відповідальність за харківські угоди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

16 березня 2021, 13:43

Ці рашиські фідерасти мародери та вбивці так і не зауважили, що стали ворогами для 90% країн світу...!!!


Новини