Головна Новини Політика зовнішня політика У Росії високо оцінили ймовірність великої війни з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії високо оцінили ймовірність великої війни з Україною

Російський політик Лев Шлосберг високо оцінив шанси на масштабну агресію Росії проти України

14 квітня 2021, 13:05 comments1610
Поділіться публікацією:

У Росії високо оцінюють імовірність великої війни проти України, яку може розв'язати кремлівське керівництво на чолі з Володимиром Путіним. Про це повідомив російський опозиційний політик Лев Шлосберг в ефірі телеканалу "Україна 24".

У Росії високо оцінили ймовірність великої війни з Україною

Володимир Путiн

За його словами, господар Кремля хоче зібрати навколо себе прихильників і наростити свій рейтинг перед виборами в державну думу РФ, які пройдуть восени 2021 року. Він назвав нарощування військової потужності Росії на кордонах з Україною частиною великої геополітичної гри Кремля, яка триває з 2014 року.

Шлосберг сказав, що війна може початися в будь-який момент, а ситуація вкрай небезпечна, тому, що це не просто брязкання зброєю, а брязкання бойовою зброєю.

Політик зазначив, що багато в Росії виступають проти війни, однак кремлівська пропаганда підносить це як міфічний захист російськомовного населення, а тому холодна війна може в будь-який момент перейти в гарячу.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, попри численні докази її прямого військового вторгнення в Україну.

Війні на Донбасі передувала анексія Криму Росією в березні 2014 року, коли був проведений незаконний "референдум". Через кілька днів Володимир Путін підписав указ про "приєднання" Криму до території РФ.

Раніше "Коментарі" повідомляли про найближче засідання ТКГ в Мінську 14 квітня.

Читайте також про зустріч Зеленського і Макрона.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

14 квітня 2021, 15:39

А чим хочуть розпочати широкомаштабну війну проти України ті обкурені кацапоморді кремлівські мокші-недоноски...??? технічно застарілою зброєю та технікою 70-80 років минулого століття...!!!??? Авіаційні та ракетні удари по Україні їм просто не дозволить зробити НАТО, для цього в Чорному морі завжди перебуває 8-10 ракетних крейсерів коаліції НАТО, а в середземному морі розгорнутий 6 флот США з ударною авіацією та усіма кораблями інфраструктури для забезпечення захисту та ефективного виконання завдань...! Літаки вже не літають по 4-5 годин до своєї цілі на відстань 1500 км., а долають цю відстань лише за 40 хв. і не споряджені лише БК та авіобомбами, а заточені по максимуму високоточними ракетами повітря-земля, повітря-повітря та крилатими ракетами малої дії ураження типу ТОМАГАВК з ядерними зарядами, котрі знищать усе в діаметрі 100 км. Так кого хочуть налякати ці кацапоморді-мокші своїм МЕТАЛОЛОМОМ...!!! При першій атаці на територію УКРАЇНИ в усіх містах та селах будуть масово знищуватися усі сєпари та колоборанти, старий мотлох котрий паразитує в УКРАЇНІ, а потім усі рвануть на КАЦАПЛЯНДІЮ, щоб спалити та зруйнувати усе до Уральських гір, а там свою лепту внесуть і народи КАВКАЗУ і Середньої Азії, Азії та Далекого Сходу...!!! А Китай окупує усю Сибір, як споконвічні свої землі...!!! Хай кацапомоді мокшанські ОЛЕНІ краще моляться, бо інакше будуть висіти на усіх стовпах аж до Уралу...!!!


Новини