Головна Новини Політика зовнішня політика У Путіна розповіли, що буде з Росією в разі великої війни на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна розповіли, що буде з Росією в разі великої війни на Донбасі

Пєсков назвав наслідок загострення для Росії

8 квітня 2021, 10:25 comments3809
Поділіться публікацією:

Спікер Кремля і прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков розповів про те, що буде з Росією в разі загострення ситуації і великої війни з Україною на Донбасі. Висловлення Пєскова процитувало російське видання "РБК".

У Путіна розповіли, що буде з Росією в разі великої війни на Донбасі

Володимир Путiн та Дмитро Песков

За його словами, ескалація і загострення ситуації на Донбасі може зробити негативний вплив на російську економіку і суттєво вдарити по курсу рубля. Спікер Кремля вважає, що в макроекономічному плані, ситуація в Росії залишається стабільною і передбачуваною.

Водночас він зазначив, що через те, що на кордонах Росії відбувається нагнітання напруженості, відбувається негативний вплив на російський ринок, в першу чергу в емоційному плані.

Він сказав, що фактор впливу військової напруженості на російську економіку є звичною практикою, однак макроекономічна ситуація, за його словами, в Росії стабільна і передбачувана.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Сама Росія свою участь у війні заперечує, називаючи себе посередником у переговорах, не дивлячись на численні докази її прямого військового вторгнення на територію України. Останнім часом РФ масово стягує війська до окупованого Криму і до кордону зі східними областями України.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що окупанти в Криму хочуть судити екс-президента Порошенка.

Читайте також про відхід Юрія Вітренко з поста в.о. міністра енергетики.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини