Головна Новини Політика внутрішня політика Вітренко пішов з посади в.о. міністра енергетики — ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Вітренко пішов з посади в.о. міністра енергетики — ЗМІ

Офіційних причин відставки Вітренка поки не повідомляється

7 квітня 2021, 20:18 comments1232
Поділіться публікацією:

Незабаром у Кабміні відбудуться чергові кадрові перестановки. Про це свідчить наявна у пресі інформація про звільнення Юрія Вітренка, виконувача обов'язків міністра енергетики. Новину повідомляє "Економічна правда".

Вітренко пішов з посади в.о. міністра енергетики — ЗМІ

Юрій Вітренко. Фото з відкритих джерел

Наближені до чиновника джерела повідомили журналістам видання, що нібито підготовка Вітренка до завершення роботи на посаді тривала не один тиждень. Речі, які знаходилися в особистому розпорядженні, чиновник нібито вивіз із займаного кабінету більше десяти днів тому. Тоді ж, судячи з усього, з'явилися і перші розмови про відставку політика.

Варто зазначити, що кількома годинами раніше в Telegram-каналі "Депутатская курилка" з'явилося повідомлення про те, що на місце голови Міністерства енергетики вже нібито знайдено нову людину.

Інсайдери припускають, що високе крісло може зайняти хтось, пов'язаний з експрезидентом України Петром Порошенком. Конкретного імені адміністратори каналу не озвучують.

Нагадаємо, що ще в лютому Юрій Вітренко спростовував будь-які чутки про відставку. Тоді політик запевняв, що посада не є для нього визначальним фактором, тому що насамперед він допомагає країні.

Також "Коментарі" повідомляли, що це саме Вітренко свого часу прогнозував ймовірне збільшення комунальних тарифів удвічі. Більш детально про це можна дізнатися в нашому матеріалі.

На порталі знайдете і оцінки експертів щодо неодноразових спроб влади "просунути" Юрія Вітренка конкретно на пост міністра, а не в.о.

Також фахівці аналізували недавно прийнятий закон щодо повернення конкурсів на держслужбу, вбачаючи в ньому зв'язок із чиновником, який подав у відставку. Яким саме, читайте в нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини