Головна Новини Політика зовнішня політика У МЗС розповіли, коли агресія РФ проти України буде завершена
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС розповіли, коли агресія РФ проти України буде завершена

Дмитро Кулеба заявив, що Україна вже достатньо чого зробила для миру

31 січня 2022, 15:59 comments4765
Поділіться публікацією:

Глава українського МЗС Дмитро Кулеба висловив думку, що російська агресія буде завершена лише у тому випадку, коли війська РФ залишать території окупованого Криму та Донбасу. Міністр закордонних справ також заявив, що головна мета України сьогодні – змусити Кремль піти на поступки. Про це пише РБК-Україна, посилаючись на брифінг Дмитра Кулеби.

У МЗС розповіли, коли агресія РФ проти України буде завершена

Дмитро Кулеба - фото з відкритих джерел

"Агресія Росії проти України буде завершена тоді, коли Російська Федерація повністю виведе війська з Донбасу та з Криму. А Україна поверне політико-дипломатичним шляхом свої тимчасово окуповані території", — сказав очільник МЗС.

Кулеба також зазначив, що саме офіційна Москва має піти на поступки у вирішенні конфлікту. У цьому головна мета, яка стоїть перед нашою державою.

"Україна готова до конструктивних переговорів, але ніхто не тиснутиме на нас і ні до чого не примушувати", — додав міністр.

Зазначимо, що Глава МЗС України Дмитро Кулеба вважає, що західні союзники мають розуміти важливість відключення Росії від міжнародної системи SWIFT як покарання за вторгнення агресора в Україну.

Міністр назвав великим успіхом те, що відключення Росії від SWIFT тепер Захід почав серйозно обговорювати та допускати такі санкції проти країни-агресора. Хоча раніше західні партнери про це навіть не хотіли говорити. Наразі позиція колективного Заходу кардинально змінилася. При цьому Кулеба наголосив, що Україна не бачить причини для дискусій з цього приводу. Питання має бути вирішене, і Росія має бути відключена від SWIFT, якщо вирішить піти на новий виток ескалації. Захід має про це заявити офіційно.

Раніше на порталі "Коментарі" — Новий раунд переговорів США та РФ: чи підуть сторони на поступки і на що чекати Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Саша

1 лютого 2022, 09:41

Да вы давно уже всем надоели , голодранцы неблагодарные !!

Василий

31 січня 2022, 22:18

Украина пострадавшая сторона и не каких поблажек не может быть....РАШКА ИЮДЕН КРЕМЛЬдолжны все безобразия оплатить со своего кормана. СЛАВА УКРАИНЕ-ГЕРОЯЧМ СЛАВА.

Алекс

31 січня 2022, 18:54

Крымчанин, по манере общаться сразу видно - Расея!

Алекс

31 січня 2022, 18:52

botnet_of_Kremlin, агрессия это не тогда когда тебе по морде "съездили", а когда только угрожают!

botnet_of_Kremlin

31 січня 2022, 17:56

Интересно. Вроде агрессия еще не началась, а Кулеба прогнозирует уже ее конец. Во цирк)

Микола

31 січня 2022, 17:04

А мнение народа в этих областях Украину когда нибудь интересовали?


Новини