Головна Новини Політика зовнішня політика У МЗС РФ назвали повідомлення ЗМІ про можливе вторгнення Росії в Україну "мемом"
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС РФ назвали повідомлення ЗМІ про можливе вторгнення Росії в Україну "мемом"

МЗС РФ про інформацію в ЗМІ щодо можливого вторгнення

21 лютого 2022, 13:03
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Офіційний представник російського МЗС Марія Захарова прокоментувала повідомлення західних ЗМІ про можливе вторгнення Російської Федерації в Україну. Про це пише видання RT.

У МЗС РФ назвали повідомлення ЗМІ про можливе вторгнення Росії в Україну "мемом"

Російські війська. Фото з відкритих джерел

Захарова називає повідомлення засобів масової інформації про вторгнення в Україну мемом.

"Дивіться, ми нібито в стані такого "вторгнення" — мені здається, це вже якийсь мем — перебуваємо вже приблизно місяць, навіть більше", — передає видання слова представника МЗС РФ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Міноборони відреагувало на рішення РФ залишити війська у Білорусі. Міністр оборони прокоментував дії Росії у Придністров'ї та Азовському морі. Читайте про це у нашому матеріалі.

Читайте також про грозу вторгнення РФ і кризу на Донбасі. Чи варто сподіватися на дипломатичне врегулювання ситуації ? Путін та Макрон домовилися про необхідність знайти дипломатичне вирішення української кризи. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що у ЄС розкрили подробиці санкцій проти Росії. Глава Єврокомісії назвала слабкі місця РФ, за якими вдарять санкції у разі вторгнення. Половина бюджету Російської Федерації залежить від цього. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.
Також читайте про те, що Кулеба озвучив позицію України щодо можливого саміту Байдена та Путіна. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба схвально висловився про ініціативу саміту з безпеки за участю президентів США та РФ. Наголошується, що першим запропонував провести саміт президент Франції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини