Головна Новини Політика зовнішня політика У Меркель задзвонив телефон під час переговорів із Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

У Меркель задзвонив телефон під час переговорів із Путіним

Під час переговорів за участю президента Росії Володимира Путіна і канцлера Німеччини Ангели Меркель у Москві стався конфуз. Коли російський лідер говорив про розвиток економіки, у його співрозмовниці несподівано задзвонив телефон

20 серпня 2021, 14:55
Поділіться публікацією:

Курйозна ситуація сталася сьогодні у Москві, де тривають переговори канцлера ФРН Ангели Меркель і президента РФ Володимира Путіна. Так під час переговорів, куди допустили пресу, під час того, як говорив російський президент, у Меркель в кишені раптом задзвонив телефон. Як інформує видання "Коментарі", першим кадри із забавного інциденту виклав телеграм-канал RIA Kremlin Pool.

У Меркель задзвонив телефон під час переговорів із Путіним

Володимир Путін і Ангела Меркель Фото: Известия

Курйозність ситуації полягає в тому, що зазвичай світові лідери доручають усі свої ґаджети й тим більше телефони помічникам і консультантам з делегації супроводу. Особливо, коли йдеться про якісь публічні, масові заходи. В цьому ж випадку видно, що Меркель чи то забула передати телефон, то чи дійсно постійно носить його із собою й просто забула вимкнути звук на ґаджеті.

Судячи з виразу обличчя канцлера, її засмутив такий раптовий і гучний дзвінок. Вона спробувала швидко дістати телефон з кишені й відключити його. Володимир Путін у цей час не зупинився і продовжив розповідати про економічне співробітництво двох країн. Правда при цьому додав, що також постійно знаходиться на прямому телефонному контакті з фрау Меркель.

Читайте також на порталі "Коментарі" матеріал з думками експертів про те, чого очікувати від візиту Ангели Меркель до Москви, яка раптово вирішила особисто переговорити з Володимиром Путіним перш ніж відправлятися на зустріч із Володимиром Зеленським.

Також читайте на "Коментарях" — у "Слузі народу" закликають усіх не робити трагедії з того, що Ангела Меркель не візьме участі в саміті "Кримської платформи".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини